Operacja bariatryczna zmieniła życie Ewy. "Tylko...
- Próby schudnięcia towarzyszyły mi przez całe życie. Były lepsze i gorsze momenty, co w moim wypadku...
Znaleziono 12 artykułów
- Próby schudnięcia towarzyszyły mi przez całe życie. Były lepsze i gorsze momenty, co w moim wypadku...
W Sopocie ponad 200 uczestników, w tym dzieci i młodzież, przystąpiło do akcji biegowej pod hasłem "wygraj...
Z roku na rok znacząco rośnie liczba chorych na cukrzycę, a nawet co piąty chory nie wie, że ma taki...
Kiedyś miejsce tętniące życiem, kulturalno-rozrywkowe serce Nowego Portu z kinem, salą teatralną,...
Rozstępy dotyczą najczęściej kobiet w ciąży, młodych osób w okresie dojrzewania i intensywnego wzrostu,...
Okiem Dietetyka to cykl tekstów o tym, jak i gdzie zjeść zdrowo w Trójmieście. Porady przygotowuje dietetyk...
Firmy kosmetyczne prześcigają się w nowościach, a do tego coraz chętniej sięgają po niezwykłe składniki,...
Nowe inwestycje, zmiany w funkcjonowaniu służby zdrowia czy "porodowy boom" - to najważniejsze i...
W Polsce ustawa zakazuje nadawania reklam nawołujących małoletnich do nabywania produktów lub usług. Ale to...
W ostatnich latach wzrosła liczba dzieci z nadwagą i otyłością. Czy jest to związane jedynie z brakiem...
Około 100 tysięcy - tyle mieszkańców województwa pomorskiego cierpi na cukrzycę. Specjaliści zaznaczają:...
Polskie dzieci doganiają swoich rówieśników z Europy Zachodniej - przynajmniej jeśli chodzi o otyłość....