Operacja bariatryczna zmieniła życie Ewy. "Tylko...
- Próby schudnięcia towarzyszyły mi przez całe życie. Były lepsze i gorsze momenty, co w moim wypadku...
Znaleziono 91 artykułów
- Próby schudnięcia towarzyszyły mi przez całe życie. Były lepsze i gorsze momenty, co w moim wypadku...
Około 400 osób wystartowało w Chodzie z Listonoszem oraz Biegu im. Obrońców Poczty Polskiej Energa Cup. W...
To już niestety ostatnie dni wakacji. W związku z tym czeka nas sporo imprez na ich zakończenie, m.in....
Zbigniew Jacykowski, na co dzień rymarz, ponownie zaczął trenować bieganie w wieku 57 lat, po latach...
Rodzina, dom, własna firma projektowa, sport głównie w telewizji. I w wieku 38 lat nowy, szalony plan:...
Ogromną zaletą biegania jest łatwość w jego uprawianiu. Nie potrzeba specjalnego sprzętu, wypracowania...
Prowadził specjalne zeszyty, w których cmentarz zapisywał jako "burdel", grób jako "melinę", a kradzież...
Witajcie na starcie nowego roku - czasie pełnym postanowień i dobrych chęci! "W tym roku na pewno schudnę",...
W najbliższy weekend na miłośników aktywnego spędzania czasu czeka wiele różnych propozycji. Do wyboru będą...
Najbliższy weekend dla aktywnych przyniesie atrakcje w postaci: gier na orientację, inauguracji sezonu w...
W naszym cyklu Zaczytane Trójmiasto znajdziecie nowości wydawnicze z trójmiejskim akcentem. Polecamy tu...
Krzysztof Sabisz przebiegł maratony na każdym z siedmiu kontynentów i jest jedną z niespełna 400 osób na...
- Kompletnie nie mam pojęcia. Nie myślę o tym. Czekam na decyzję władz klubu, czy będę pierwszym trenerem,...
Ostatni maraton w Gdańsku wzbudził sporo kontrowersji. Jednym z obiektów dyskusji stali się uczestnicy,...
Dlaczego nie wolno lekceważyć rozgrzewki przed treningiem, co nam daje i jak powinna wyglądać? Czy może być...
Sportowe atrakcje na weekend w Trójmieście powoli żegnają się z letnimi klimatami. 21 i 22 sierpnia nie...
Workout, rolkowisko, joga, gry na orientację czy siatkówka plażowa to tylko wybrane pomysły dla miłośników...
- Chcę podnieść rytm meczu. Drużyna ma szybciej biegać, zbierać piłkę, iść do kontry i wracać do obrony....
Schudnąć kilka kilogramów, rzucić palenie, ograniczyć słodycze, nauczyć się języka obcego, zacząć...
Zmęczenie, brak motywacji i pogoda za oknem, która coraz częściej nie nastraja do działania, to znaki, że...