Skoki spadochronowe: mocne wrażenia przy locie z...
Skoki spadochronowe to sport i forma rekreacji, która dostarcza mocnych wrażeń. Polega na skakaniu z dużej...
Znaleziono 184 artykuły
Skoki spadochronowe to sport i forma rekreacji, która dostarcza mocnych wrażeń. Polega na skakaniu z dużej...
Filip Falkowski wybrał siatkówkę, bo poczuł przyjemność i frajdę z gry. 17-latek ma już za sobą debiut w...
Boisko na Chełmie przy ul. Zielonogórskiej było jednym z pierwszych tak dużych obiektów piłkarskich w...
Żużlowcy Wybrzeża Gdańsk szykują się do spotkania pierwszej kolejki Krajowej Ligi Żużlowej z Landshut...
Pływanie to forma aktywności, którą można uprawiać przez cały rok, a która doskonale działa na całe ciało,...
- Próby schudnięcia towarzyszyły mi przez całe życie. Były lepsze i gorsze momenty, co w moim wypadku...
Maciej Tuszkowski z Gdańska to 17-letni hokeista, który gra w pierwszym zespole Fudeko GAS Gdańsk. Pierwszą...
John Carev po blisko ośmioletnim rozbracie ze stanowiskiem pierwszego trenera oraz nieco ponad 20 lat od...
Aktywność fizyczna ma wpływ nie tylko na nasze ciało, ale również na stan umysłu. Po pracy warto więc...
Oliwia Łapińska w tym roku z reprezentacją Polski U17 w piłce nożnej zdobyła brązowy medal mistrzostw...
We włoskim Jesolo Wiktoria Kraczaj została wicemistrzynią świata w karate WKF kadetek. To szósty medal dla...
- To był mój pierwszy mecz z takim dorobkiem punktowym w lidze. Pamiętam, że mega się wtedy cieszyłem -...
W pierwszych hokejowych derbach Gdańska Fudeko GAS, występujące w roli gościa, pokonało Stoczniowca 6:1...
Około 400 osób wystartowało w Chodzie z Listonoszem oraz Biegu im. Obrońców Poczty Polskiej Energa Cup. W...
- Każdy był poirytowany i zawiedziony, bo liczyliśmy na 3 punkty. Humor w szatni nie dopisywał, ale nie...
Zbigniew Jacykowski, na co dzień rymarz, ponownie zaczął trenować bieganie w wieku 57 lat, po latach...
16-letnia Martyna Kowalska trenuje taniec w Prestige Dance Company Gdynia pod okiem Moniki Polakiewicz....
Rodzina, dom, własna firma projektowa, sport głównie w telewizji. I w wieku 38 lat nowy, szalony plan:...
Istnieje wiele powszechnie znanych stereotypów związanych z aktywnością fizyczną, które niekoniecznie...
Wojciech Łobodziński obiecuje ofensywnie i dobrze grającą Arkę Gdynia. -Jeżeli będziemy grać na takim...