Sport Talent. Franciszek Frydrychowicz zrobił to jako...
Franciszek Frydrychowicz to 10-letni mistrz Polski szkół podstawowych w kolarstwie MTB. Trenuje w Belta...
Znaleziono 66 artykułów
Franciszek Frydrychowicz to 10-letni mistrz Polski szkół podstawowych w kolarstwie MTB. Trenuje w Belta...
Deszczowe dni sprawiły, że po miesiącach jazdy Mevo, wróciłem do komunikacji miejskiej. Zapomniałem już,...
Budowa dróg rowerowych i w ogóle inwestowanie w udogodnienia dla rowerzystów jest bez sensu, bo to wydatki...
Dodatkowe stacje Mevo do wiosny pojawią się w 25 nowych lokalizacjach. Wnioskowali o nie mieszkańcy i radni...
Trenażer rowerowy - jaki wybrać? Nie każdy z nas lubi jeździć rowerem, gdy na dworze ciemno i plucha. Wielu...
Jak co roku zima zaskoczyła kierowców. Czy rowerzyści też są zdziwieni, że pod koniec listopada spadł...
Jeden z naszych czytelników dziwi się, że mimo zimowej aury na wielu chodnikach w Trójmieście wciąż stoją...
Po wprowadzeniu nowych Stref Płatnego Parkowania i podwyższeniu opłat za zostawianie auta w centrum miasta...
Choć rowerem można jeździć cały rok, nie każdy z nas decyduje się na pedałowanie w mrozie, śniegu czy...
Żużlowcy Zdunek Wybrzeże w sezonie 2021 spędzali bardzo dużo czasu w Gdańsku. Niektórzy się przeprowadzili,...
Chyba każdy z nas będzie wspominał rok 2020 głównie w kontekście pandemii koronawirusa. Mimo wszystko każdy...
Rowerem można jeździć przez cały rok. Do wyboru jednośladu szczególnie zachęca tegoroczna jesień ze...
Krzysztof Miłosz jest inspektorem budowlanym. Aktualnie nadzoruje powstawanie nowych inwestycji w...
Zimą nie trzeba rezygnować z aktywności na świeżym powietrzu, ale należy pamiętać, by właściwie do takiego...
Trójmiejski Park Krajobrazowy to nie tylko obszar znajdujący się w najbliższej okolicy Trójmiasta. Jego...
Na co dzień trenują w Trójmiejskim Parku Krajobrazowym. Latem i zimą spędzają długie godziny w siodle,...
Opady deszczu, śniegu, lód, a także plucha charakterystyczne dla okresu zimowego sprawiają, że jazda w...
"Coś mnie bierze". Choć zima sama w sobie nie jest przeciwwskazaniem do regularnej jazdy na rowerze, w tę...
Idą święta, a my wciąż zastanawiamy się nad prezentami dla rodziny i znajomych, którzy najchętniej nie...
Coraz więcej rowerzystów przekonuje się do pedałów zatrzaskowych i tym samym adekwatnych dla nich butów z...