Szymon Weirauch czy Bogdan Sarnawski? Kulisy wyborów w...
Nie ma innej takiej pozycji w zespole Lechii Gdańsk, gdzie równie często dochodziłoby do zmiany zawodników...
Znaleziono 233 artykuły
Nie ma innej takiej pozycji w zespole Lechii Gdańsk, gdzie równie często dochodziłoby do zmiany zawodników...
Lechia Gdańsk ze strefy spadkowej PKO BP Ekstraklasy wyrwała się niemal w tym samym momencie co w...
W drugiej edycji Pomorskiego Klubu Sportowego na nagrody przeznaczono ponad milion złotych. To jej niemal...
Maksym Chłań wraca po gry, ale to jedyna pozytywna wśród kilku negatywnych informacji na temat sytuacji...
- Przez wyniki, jakie mieliśmy w pierwszej rundzie, mogliśmy być w mentalnym dołku. Mecz ze Śląskiem...
"Lepiej się gra z Lechem Poznań u siebie, niż z Motorem Lublin na wyjeździe, bo są swoi kibice, jest...
Lechia Gdańsk spłaca zaległe zobowiązania, aby odzyskać licencję na grę w PKO BP Ekstraklasie. Natomiast...
Lechia Gdańsk nie złożyła odwołania od decyzji Komisji ds. Licencji Klubowych PZPN, ale szuka pieniędzy,...
Tomasz Grzegorczyk otrzymał najwyższą średnią not ze 107 zawodniczek, zawodników i trenerów, których...
John Carver jest dziewiątym zagranicznym szkoleniowcem, który prowadzi Lechię Gdańsk. Jego poprzednicy...
Wkraczamy w przedostatni miesiąc roku. Przed nami pierwszy tydzień listopada, dni zadumy i refleksji przy...
- Wiem, że kibice są tego ciekawi, ale ja bym nie chciał przed opinią publiczną i mediami, mimo że ich...
Arka Gdynia nie potrafiła wygrać czterech kolejnych meczów, ale wystarczyło, że z asystenta uczyniła...
- Rywalizacja z Bogdanem na pewno mnie napędza. Razem się nakręcamy. Czuję, że coraz lepiej poznajemy...
Lechia Gdańsk zmieniła plany dotyczące derbów Trójmiasta. Pierwotnie ogłosiła, że nie można zwracać...
- Ma to znaczenie, bo jesteśmy Lechią Gdańsk i chcemy wygrywać wszystkie mecze - mówi Luis Fernandez...
Lechia Gdańsk nie zrealizowała planu, który polegał na remisie w Katowicach, co by pozwoliło jej utrzymać...
- Jeśli ode mnie miałoby to zależeć, to wolałbym, aby kwestia awansu była rozstrzygnięta już przed derbami...
Marcin Gruchała został większościowym akcjonariuszem Arki Gdynia oraz prezesem klubu. Blisko rok od...
Arka Gdynia w 24. kolejce Fortuna 1. Lidze ugości u siebie Odrę Opole. Początek gry w niedzielę, 17 marca o...