Koszmarny powrót z Turcji. "Samolot jak piekarnik"
Ja, moja rodzina oraz inni pasażerowie lotu PC6271 z Antalyi do Gdańska w nocy z 16 na 17 czerwca 2024 r....
Znaleziono 27 artykułów
Ja, moja rodzina oraz inni pasażerowie lotu PC6271 z Antalyi do Gdańska w nocy z 16 na 17 czerwca 2024 r....
W Gdańsku powstała specjalna jednostka koordynacji i zarządzania badaniami klinicznymi, która będzie...
Duchy, wampiry, czarownice, trupie czaszki, nietoperze, czarne koty, pajęczyny i wydrążone dynie. Nadchodzi...
Na polskim rynku motoryzacyjnym zadebiutowała chińska marka aut elektrycznych Seres. W Trójmieście te...
Czas pandemii zmusił wiele firm do przejścia na tryb pracy zdalnej lub hybrydowej. Teraz, kiedy obostrzenia...
Złoto to od wieków synonim bogactwa i dobrobytu. Rozpala wyobraźnię i często budzi w nas silne emocje. Jest...
Rejs jachtem Copernicus, zestaw gadżetów Muzeum Marynarki Wojennej, kolekcjonerski kalendarz Zbigniewa...
Do umowy zlecenia nie mają zastosowania przepisy prawa pracy. Nie oznacza to jednak, że taka umowa może...
To auto jak żadne inne na rynku łączy w sobie ogień z wodą, czyli sportowe osiągi z luksusowym wnętrzem,...
We wtorkowy wieczór w gdańskim salonie Motor Centrum byliśmy świadkami dwóch premierowych pokazów spod...
Nowe Suzuki Jimny to fenomen. Dlaczego? Bo mało który model zaraz po swoim debiucie cieszył się takim...
Jego przygoda z modelingiem rozpoczęła się bardzo niepozornie - od wyjścia ze znajomymi do jednej z...
Tutaj wszystko zależy od nas - od starania, cierpliwości i braku oczekiwań. Życie w rodzinie zwykle nie...
Macierzyństwo to ciężki kawałek chleba i chyba najtrudniejszy zawód świata. Żartownisie powiedzą, że to na...
O tym, że bycie mamą może zmotywować do bycia "na swoim", że potrzeba chwili może podsunąć pomysł na...
Trzy lewicowe organizacje podejmują działania ws. pozostawienia dotychczasowych nazw sześciu ulic w...
MIT Enterprise Forum Poland wybrał 23 startupy do programu akceleracji. Wśród nich znalazł się również...
O tym, że praca w wakacje to doskonała szkoła życia, że własny biznes powinien być pasją i nie warto...
Z pewnością wielu z was pamięta obrazki samochodów, które były dołączane do kultowych gum Turbo, albo...
Nie będzie nowością jeżeli powiem, że zdecydowana większość nowych rozwiązań wywodzi się zza wielkiej...