Krzysztof Stanowski ogłosił start w wyborach, ale...
- Obywatelki i obywatele RP, zwracam się do was jako kandydat na prezydenta. Zwracam się do was w sprawach...
Znaleziono 120 artykułów
- Obywatelki i obywatele RP, zwracam się do was jako kandydat na prezydenta. Zwracam się do was w sprawach...
Po odejściu z Gdańskich Autobusów i Tramwajów wiceprezesa Jerzego Wiatra ruszyły spekulacje, kto miałby go...
Zaczęło się w 1994 r. od Rady Dyrektorów, która była ciałem doradczym przy ówczesnym wojewodzie Macieju...
Marcus, najlepszy strzelec w historii Arki Gdynia, z goli, które strzelił, najbardziej ceni te z...
W poniedziałek minęło pięć miesięcy od zaprzysiężenia Aleksandry Kosiorek na urząd prezydencki w Gdyni....
Zamknięcie i rekultywacja wysypiska na Szadółkach, budowa spalarni odpadów obok rafinerii, realizacja kilku...
Bartłomiej Austen został oficjalnie powołany na stanowisko wiceprezydenta Gdyni. Będzie odpowiadał przede...
Uroczystą sesją w Ratuszu Głównego Miasta nowo wybrani radni Gdańska rozpoczęli kadencję, która potrwa do...
Fiaskiem zakończyły się rozmowy dotyczące tego, by do grona wiceprezydentów Gdańska wprowadzić nowe...
- Wiem, z jakim osobami chciałabym współpracować podczas pełnienia urzędu, ale na razie nie chcę zdradzać...
Gdyby Wojciech Szczurek miał 26-letni kontrakt na zarządzanie wielką firmą, to przez 13 lat rada nadzorcza...
Ma pracę, ale ceny wynajmu mieszkań przekraczają jej możliwości finansowe. Poza tym samotnie wychowuje...
Ładna pogoda to niska frekwencja - tak niestety można by podsumować pierwsze godziny trwającego od 7 rano...
Zapytaliśmy wszystkich kandydatów na prezydentów Gdyni, Gdańska i Sopotu o sprawy ważne dla całego...
Zapytaliśmy wszystkich kandydatów na prezydentów Gdyni, Gdańska i Sopotu o sprawy ważne dla całego...
Marek Dudziński kandydatem PiS na prezydenta Gdyni. Nie wystartuje jednak z komitetu Prawa i...
Coraz mniej niewiadomych w wyścigu o fotel prezydenta Sopotu. W piątek swojego kandydata zaprezentował ruch...
Do 100. urodzin Gdyni zostały jeszcze dwa lata, ale już teraz władze miasta ogłosiły, że do organizacji...
Tadeusz Szemiot został kandydatem koalicji PO, Lewicy i ruchów miejskich na prezydenta Gdyni. To trzecia...
We wtorek swojego kandydata na prezydenta Sopotu ogłosił ruch Kocham Sopot - został nim wieloletni sopocki...