13. Plebiscyt Trojmiasto.pl na Najlepszego Ligowca Roku...
Tylko do północy w niedzielę, 26 stycznia można głosować w 13. Plebiscycie na Najlepszego Ligowca Roku 2024...
Znaleziono 57 artykułów
Tylko do północy w niedzielę, 26 stycznia można głosować w 13. Plebiscycie na Najlepszego Ligowca Roku 2024...
Karol Czubak, a za nim kolejni piłkarze: Camilo Mena i Maksym Chłań - tak wygląda czołówka 13. Plebiscytu...
W poniedziałek, 13 stycznia, w samo południe ruszyło głosowanie na Najlepszego Ligowca Roku 2024 w...
W sobotę, 16 listopada, reprezentacja Polski w rugby pod wodzą Kamila Bobryka i Tomasza Stępnia rozegra na...
W najbliższy weekend (17-18 sierpnia) wystartuje nowy sezon Ekstraligi Rugby. Jednym z zespołów w niej...
- Mam nadzieję, że uda się awansować z Energą Wybrzeżem do PGE Ekstraligi, a jeśli nie, to że moja...
- Mojej ukochanej Lechii Gdańsk nigdy nie opuściłem jako zawodnik i zamierzam tutaj grać od początku do...
- Otrzymałem zaufanie, w górę poszła też pewność siebie. Dzięki temu się rozwinąłem i mogłem pokazać...
- Najpierw jest Puchar Polski, a potem walka o coś więcej w lidze. Finał byłby super, ale wiem, że to...
Reprezentacja Polski zaprasza na Narodowy Stadion Rugby na towarzyską bitwę z Armią Brytyjską. Mecz...
- Jeśli będą chcieli się nauczyć to z chęcią to zrobię, ale może być też tak, że po zwycięstwie zatańczę ją...
Ogniwo Sopot przygotowuje się do sezonu pod okiem Thomasa Fidlera. Nowy trenera, a także filar I linii...
Duże zmiany zajdą w ekstralidze rugby w sezonie 2023/24. 12 sierpnia wystartuje tylko 9 zespołów, gdyż z...
- Dzięki rugby poznałem wielu ludzi, byłem w tylu różnych miejscach. Jestem zadowolony z tego co...
Ekstraliga rugby wystartuje 20 sierpnia. W 1. kolejce Lechia Gdańsk ugości Arkę Gdynia, a Ogniwo Sopot u...
Robert Olszewski został Ligowcem Czerwca. Wicemistrz Polski 2021/22 w rugby został najlepiej oceniany przez...
- Grać w grupie europejskich pucharów, rozwijać się, nie schodzić poniżej dobrego poziomu. Będę w Lechii...
Bardzo dużo pytań - i to różnorodnych - nadesłaliście do Flavio Paixao. W tych, które znalazły się w...
Co łączy sport, literaturę i teatr? Przekonacie się w Miejskim Teatrze Miniatura w Gdańsku, który do...
"Takie jaja to tylko w polskim rugby". Który to już raz - niestety - możemy użyć tego sformułowania, i to...