Czy Lechia Gdańsk zmieni trenera? Witalij Ponomariow za...
Gdyby PKO BP Ekstraklasa rozpoczęła się 1 grudnia 2024 roku, to Lechia Gdańsk plasowałaby się na 7....
Znaleziono 596 artykułów
Gdyby PKO BP Ekstraklasa rozpoczęła się 1 grudnia 2024 roku, to Lechia Gdańsk plasowałaby się na 7....
Nowym trenerem VBW Gdynia został Łotysz Martins Zibarts. Zastąpi Philipa Mestdagha, który w ciągu dwóch lat...
Błażej Dworakowski w tym roku skończy 18 lat. Trenuje pływanie w Klubie Sportowym Delfin Gdynia i zdążył...
13 marca, w czwartek, o godz. 18, reprezentacja Polski w Ergo Arenie zagra z Portugalią w ramach...
Od wtorku do czwartku żużlowcy Wybrzeża Gdańsk mają zaplanowane jazdy treningowe na torze w Gorican w...
Patryk Rombel został obdarzony olbrzymim zaufaniem przez PGE Wybrzeże Gdańsk. 41-letni szkoleniowiec po...
Aleksander Wyszyński w tym roku skończy 15 lat. Tenisista z Klubu Tenisowego Arka Gdynia swoją pasję do...
Lechia Gdańsk w pierwszym meczu 2025 roku na Polsat Plus Arenie Gdańsk zagra z liderem PKO BP Ekstraklasy -...
Wisła Kraków nie ustąpiła, a zatem Lechia Gdańsk zdecydowała się na kolejne, tymczasowe rozwiązanie na...
Lechia Gdańsk i Arka Gdynia 3 stycznia mają rozpocząć przygotowania do rundy wiosennej. Jak podaje...
- Oczywiście w pełni rozumiem dyskusje na temat tego, co się wydarzyło, jeżeli chodzi o objęcie przeze mnie...
Arka Gdynia wstępnie zaplanowała okres przygotowawczy do rundy wiosennej. Piłkarze wrócą do zajęć 3...
Tomasz Grzegorczyk 9 grudnia, po meczu z ŁKS Łódź pożegna się nie tylko z funkcją pierwszego trenera, ale w...
- Kontrakt mam do końca sezonu. Co prawda klub ma opcję, żeby jednostronnie go przedłużyć, ale zobaczymy,...
- Bardzo interesuję się muzyką i sztuką, jestem też wielkim fanem kina. Uwielbiam dobrą fabułę i zwroty...
Arka Gdynia walczy o pozycję wicelidera w Betclic 1. Lidze na koniec 2024 roku. W ostatnim spotkaniu przy...
Lechia Gdańsk wskazała pierwszego trenera. W tej roli w wyjazdowym meczu z GKS Katowice zaprezentuje się...
Marcus, najlepszy strzelec w historii Arki Gdynia, z goli, które strzelił, najbardziej ceni te z...
Arka Gdynia w żadnej z ośmiu kolejek sezonu 2024/25 nie wystawiła więcej niż jednego młodzieżowca w "11",...
Trefl Gdańsk w końcu przełamał się i odnotował dwa pierwsze zwycięstwa w letnim okresie przygotowawczym do...