Wybory prezydenckie 2025. Studenci mogą dopisać się do...
Już 18 maja w Polsce odbędą się wybory prezydenckie. Niewiele czasu pozostało na zmianę miejsca głosowania....
Znaleziono 603 artykuły
Już 18 maja w Polsce odbędą się wybory prezydenckie. Niewiele czasu pozostało na zmianę miejsca głosowania....
38 dni - tyle od dziś pozostało do wyborów prezydenckich, których pierwsza tura odbędzie się 18 maja. Na...
Po tym jak w ubiegły piątek policja interweniowała na Ujeścisku, gdzie tłum młodzieży zebrał się na tzw....
Zakup mieszkania od dewelopera to dla wielu osób spełnienie marzeń o własnym lokum. Jednak proces ten wiąże...
Anulowane zwolnienie lekarskie może pozbawić pracownika świadczeń za czas choroby, mimo że był on niezdolny...
Rozpoczęła się wiosna, a z nią sezon rowerowy. Niestety, rozpoczął się zarazem sezon na kradzieże...
Znajdujące się w najmłodszej dzielnicy Gdańska osiedle Nowe Południe to miejsce, które z dnia na dzień...
Jeśli kiedykolwiek szukałeś miejsca parkingowego w centrum miasta w godzinach szczytu, wiesz, że to...
Jeszcze kilka lat temu snuto wizje budowy Narodowego Centrum Sportów Motorowych i Rekreacji z torem...
Nasz artykuł o 43 mandatach za parkowanie w Gdyni wzbudził spore emocje, lecz okazuje się, że wina leży nie...
Gedania 1922 Gdańsk przegrała 0:1 z liderem IV ligi Wikędem Luzino podczas sparingu w Cetniewie. To drugi...
Lechia Gdańsk spłaca zobowiązania w transzach. Jeśli potwierdzą się nieoficjalne informacje, ostatnia ma...
Politechnika Gdańska opublikowała nowe oświadczenie dotyczące nieuczciwych publikacji naukowych. Chodzi o...
Czy uczelnie są w stanie wychwycić nieuczciwych studentów i naukowców, którzy w swoich pracach i podczas...
Tradycyjna formuła Balów Gdańskich, organizowanych przez Filharmonię Bałtycką w każdą sobotę karnawału,...
W hitowym meczu 11. kolejki Orlen Basket Ligi Kobiet w Polsat Plus Arena VBW Gdynia miała 28 grudnia zagrać...
- Zacząłem wierzyć w to, że uda mi się odzyskać moje dziecko - mówi w rozmowie z Trójmiasto.pl pan Marcin,...
Kupując mieszkanie, kupujemy marzenia. Przedtem warto zejść na ziemię i sprawdzić m.in. brak zaległości...
Zbyt późne diagnozowanie u dzieci zaburzeń rozwojowych sprawia, że tracą one szansę na wyrównanie...
Zostawiłeś auto na parkingu pod marketem bądź w strefie płatnego parkowania i mimo tego, że zrobiłeś to...