IV liga. Jaguar Gdańsk poszedł za ciosem. Bałtyk Gdynia z...
Jaguar Gdańsk poszedł za ciosem i po ostatnim - wysokim - zwycięstwie pokonał na wyjeździe Spartę Sycewice,...
Znaleziono 38 artykułów
Jaguar Gdańsk poszedł za ciosem i po ostatnim - wysokim - zwycięstwie pokonał na wyjeździe Spartę Sycewice,...
Jaguar Gdańsk przegrał w sparingu przy ul. Budowlanych 1:3 z III-ligową Cartusią 1923 Kartuzy. Lepiej w...
- Jestem wdzięczny za tę rolę, którą otrzymałem od prezesów Arki Gdynia. Chciałbym spełnić oczekiwania -...
Jakub Bartkowski jest jedynym piłkarzem pozyskany zimą, który ma pewne miejsce w "11" Lechii Gdańsk. -...
- Jestem w Arce Gdynia już 33 lata. To nie tylko praca, ale styl życia. Nigdy nie byłem pracownikiem...
Gedania 1922 Gdańsk wygrała z Jaguarem Gdańsk 4:1 (1:1) w sparingowym meczu rozgrywanym na boisku przy ul....
Arka Gdynia wygrała z Gedanią 1922 Gdańsk aż 7:3 (2:3). Hat-trickiem popisał się Kacper Skóra. Gospodarze...
Grzegorz Witt został Ligowcem Listopada. Koordynatora ds. motoryki drużyn młodzieżowych Arki Gdynia...
Lechia Gdańsk w czwartym kolejnym meczu będzie musiała eksperymentować w obronie. Marcin Kaczmarek nie może...
Gedania Gdańsk w sobotę, 6 sierpnia, o godz. 12, rozpocznie zmagania w piłkarskiej III lidze, grupie...
- Łatwo czuć w takich tematach arogancję. Polskie drużyny mają bardzo duże doświadczenia i są naprawdę...
- Grać w grupie europejskich pucharów, rozwijać się, nie schodzić poniżej dobrego poziomu. Będę w Lechii...
Arka Gdynia wygrała z II-ligowym KKS 1925 Kalisz 2:0 (2:0). Oba gole strzelił Olaf Kobacki, który wprawia...
Arka Gdynia kończy zgrupowanie w Kleszczowie. Ostatnim akcentem będzie sparing z II-ligowym KKS 1925...
Trenerzy Lechii Gdańsk od czasu awansu klubu do ekstraklasy w 2009 roku zanotowali w swoich debiutach 5...
- Trzeba zapomnieć o porażce z Lechem. Wcześniej przez cztery mecze nie daliśmy się pokonać. Trzeba iść...
Piłkarze ręczni Torus Wybrzeże pokonali w sparingu Nielbę Wągrowiec 36:25 (16:11). Spotkanie z I-ligowcem...
Lechia Gdańsk stawia na kontynuację. Po 20 dniach przygotowań, rozegraniu 3 sparingów oraz wymianie trzech...
Bałtyk Gdynia w sobotę rozegrał dwa sparingi. W pierwszym zremisował w Bojanie z IV-ligową Cartusią 2:2...
- Kibice wiedzą, jaki jest nasz potencjał. Potrafią realnie ocenić nasze możliwości budżetowe, finansowe...