Dziecko porzucone w "oknie życia" bez wiedzy...
- Moja córka została oddana przez matkę do "okna życia" bez mojej wiedzy i zgody. Robię wszystko, żeby ją...
Znaleziono 61 artykułów
- Moja córka została oddana przez matkę do "okna życia" bez mojej wiedzy i zgody. Robię wszystko, żeby ją...
9 listopada jest obchodzony Światowy Dzień Adopcji. W ostatnich latach w Polsce od 2,5 do 2,9 tys. dzieci...
Co czwarta osoba przyznała, że zdarzyło jej się w trakcie procesu rekrutacyjnego otrzymać pytanie o plany...
Przed nami długi sierpniowy weekend i półmetek wakacji 2024. W Trójmieście na najmłodszych, młodzież, ale...
Przed nami kolejny weekend wakacji 2024. W Trójmieście w czasie lata na najmłodszych czeka sporo atrakcji,...
Ma bardzo rzadko spotykane imię, w dodatku po pradziadku, jest multimedalistą mistrzostw Polski i Europy, a...
Jakie imiona dla dziecka wybierają najczęściej rodzice? Zofia i Nikodem to najpopularniejsze imiona...
Za niespełna dwa tygodnie rozpoczną się wakacje 2023, a dzieci i młodzież będą cieszyć się wolnym czasem....
4-letni chłopiec wsiadł sam do autobusu linii 130 i udał się nim na przejażdżkę. Widok małego dziecka bez...
Becikowe to jednorazowa zapomoga przysługująca rodzicom po urodzeniu dziecka. Wniosek można złożyć...
W marcu aż dwukrotnie mamy okazję do tego, by oddać honory królowej nauk, za jaką uchodzi matematyka. Dziś,...
Warsztaty dla rodzin, teatr, wielka wystawa klocków Lego czy magiczny turniej wiedzy - co chcecie robić w...
Zakopane w śniegu górskie miasteczko, gorączkowe przygotowania do rodzinnej uroczystości i ... generał...
Adwent 2022 zaczyna się już w listopadzie, a potrwa aż do wigilii Bożego Narodzenia. Przypomina o ponownym...
Paszport tymczasowy, to specjalny rodzaj paszportu, o który można się ubiegać w pilnych wyjazdach za...
Paszport dla dziecka to dokument umożliwiający podróżowanie małoletnich poza granice Unii Europejskiej. Z...
Życzenia walentynkowe wypisywane na kartkach to jeden z najpopularniejszych zwyczajów związanych z dniem...
Wraz z przyrostem liczby osób zakażonych koronawirusem zwiększa się liczba tych, którzy są zmuszeni poddać...
Laura to najczęściej wybierane imię dla dziewczynek w Gdyni i Gdańsku, a Klara w Sopocie. Jeśli chodzi o...
Zajęcia dodatkowe dla dzieci rozwijają konkretne umiejętności, ćwiczą systematyczność i pozwalają nawiązać...