Dziecko porzucone w "oknie życia" bez wiedzy...
- Moja córka została oddana przez matkę do "okna życia" bez mojej wiedzy i zgody. Robię wszystko, żeby ją...
Znaleziono 13 artykułów
- Moja córka została oddana przez matkę do "okna życia" bez mojej wiedzy i zgody. Robię wszystko, żeby ją...
Już nieco opadł kurz po tegorocznych Gdańskich Targach Książki, jednak warto jeszcze wrócić na chwilę do...
Jakie imiona dla dziecka wybierają najczęściej rodzice? Zofia i Nikodem to najpopularniejsze imiona...
Relaksujące i zabawne kino drogi, ale zarazem bogata w emocje opowieść o samodzielnym rodzicielstwie,...
Laura to najczęściej wybierane imię dla dziewczynek w Gdyni i Gdańsku, a Klara w Sopocie. Jeśli chodzi o...
Kim są Plater i jej Zwierzaki? Jakie mają supermoce i na jakich grają instrumentach? Co mają wspólnego z...
Przed nami ostatni weekend listopada, to znaczy, że na najmłodszych czekają zabawy andrzejkowe, a w...
Temat śmierci jest trudny dla wielu dorosłych, dlatego rozmowa z dzieckiem jest problemem wielu rodziców....
Każdy z nas ma marzenia. Niektórzy duże, inni mniejsze. Kilka niepełnosprawnych dziewczynek poruszających...
Najbardziej popularne imiona wśród trójmiejskich noworodków, jakie nadawano w minionym roku, to Zuzanna,...
Trudno znaleźć dziś kogoś, kto nie znałby tradycji andrzejkowych wróżb. Nawet najmłodsi, których droga do...
Sukienki, typy urody, buty, torebki, karnacje, pochodzenie, zawód - to wszystko wpływa na charakter i...
W Gdańsku grupa chłopców znowu upokorzyła gimnazjalistkę: obezwładnili dziewczynkę i ściągnęli jej spodnie....