Sport Talent. Franciszek Frydrychowicz zrobił to jako...
Franciszek Frydrychowicz to 10-letni mistrz Polski szkół podstawowych w kolarstwie MTB. Trenuje w Belta...
Znaleziono 13 artykułów
Franciszek Frydrychowicz to 10-letni mistrz Polski szkół podstawowych w kolarstwie MTB. Trenuje w Belta...
Czytelnik portalu Trojmiasto.pl, podpisujący się jako Cyklista, zwrócił w raporcie uwagę na fakt, że nawet...
Szukasz świątecznego prezentu dla kolarza? Wydaje się jednak, że bliska tobie osoba posiada już wszystko,...
Używanie oświetlenia rowerowego, odblasków i odpowiednio widocznej odzieży jest niezbędne do bezpiecznego...
Wracamy z pomysłem akcji rowerowej w Gdyni. W środę o godz. 18 na Bulwarze Nadmorskim rozdamy rowerzystom...
Z powodu intensywnych opadów deszczu planowana na dziś akcja rowerowa na na Bulwarze Nadmorskim w Gdyni...
Wraz z zakończeniem roku szkolnego i rozpoczęciem wakacji organizujemy akcję rowerową pod hasłem "Ostatni...
Dożyliśmy czasów, że bez przenośnych urządzeń elektronicznych ciężko wyjść z domu. Planując wycieczkę...
Nie świeć tylko oczami, świeć dobrym przykładem - to idea naszej akcji rowerowej pod hasłem "Widzimy się na...
Kask rowerowy to jeden z podstawowych elementów ubioru każdego rowerzysty. Jak istotną rolę spełnia i jak...
Ministerstwo Transportu, Gospodarki Morskiej i Budownictwa przesłało do konsultacji projekt nowelizacji...
Choć po polskich miastach jeżdżą przede tzw. pseudogórale, coraz częściej - i dobrze! - widać też w nich...
Witam się po kolei ze wszystkimi znajomymi. Czy to Bergson Winter Challenge, czy lokalna impreza, czy...