Rekrutacja do szkoły średniej 2025/26. Ile punktów do...
Rekrutacja do szkół średnich na rok szkolny 2025/26 rusza już 15.05. Uczniowie ósmych klas na złożenie...
Znaleziono 278 artykułów
Rekrutacja do szkół średnich na rok szkolny 2025/26 rusza już 15.05. Uczniowie ósmych klas na złożenie...
Rekrutacja do szkół średnich na rok szkolny 2025/2026 rusza 15 maja o godz. 8 i będzie prowadzona...
- Piłka ręczna jest w mojej rodzinie od zawsze. Tata grał, mama grała, siostra gra. Teraz tata jest...
Rok 2025 jest wyjątkowy dla trójmiejskiej edukacji - to czas, kiedy kilka prestiżowych szkół średnich...
Jakie szkoły średnie w Gdańsku, Gdyni i Sopocie są najlepsze? III Liceum Ogólnokształcące im. Marynarki...
Rektutacja 2025: ile punktów podczas rekrutacji musi mieć uczeń, by dostać się do wymarzonego liceum...
Z Gdańska do Tokio przez norweskie fiordy, by zostać szefem kuchni - tak w skrócie można opisać drogę Jana...
Rekrutacja do szkół średnich na rok szkolny 2025/2026 rusza 15 maja o godz. 8:00. Uczniowie ósmych klas na...
- Zaczynałam już w liceum. Później zaczęła się kariera seniorska, a z biegiem czasu moje życie prywatne...
Opublikowano wyniki XXVII Rankingu Liceów i Techników Perspektywy 2025. Które szkoły średnie są najlepsze...
Sezon studniówkowy w Trójmieście trwa w najlepsze, a uczniowie szkół średnich z radością celebrują ostatnie...
Jak zwykle o tej porze podsumowujemy mijający rok. Pisaliśmy już o tym, czym żyła trójmiejska kultura,...
Dawid Torkowski to 16-latek, który na swoim koncie ma medale mistrzostw Polski nie w jednej, a w dwóch...
Od tego roku pielęgniarki i pielęgniarze otrzymają podwyżki. Poprawa warunków finansowych w branży...
Tenis, kreatywne warsztaty, nauka języków czy warsztaty z robotyki - to tylko niektóre propozycje zajęć...
Wakacje się skończyły, ale nadal można korzystać z dobrej pogody i brać udział w wielu wydarzeniach, jakie...
- Chcemy być klubem prowadzonym przez młodzież, budowanym przez młodych ludzi z ambicjami, z marzeniami -...
Za dwa tygodnie rozpoczną się poprawkowe egzaminy maturalne 2024. Maturzyści mogą przystąpić do poprawki z...
16-letnia Martyna Kowalska trenuje taniec w Prestige Dance Company Gdynia pod okiem Moniki Polakiewicz....
Do końca sierpnia zakończą się prace budowlane prowadzone w Morskiej Szkole Podstawowej przy ulicy...