Trefl Sopot - Anwil Włocławek. Marcus Weathers Ligowcem...
Trefl Sopot w piątek, 8 listopada o godzinie 20 zmierzy się w Ergo Arenie z Anwilem Włocławek. Będzie do...
Znaleziono 37 artykułów
Trefl Sopot w piątek, 8 listopada o godzinie 20 zmierzy się w Ergo Arenie z Anwilem Włocławek. Będzie do...
Arka Gdynia zarządziła ciszę medialną. Przed meczem barażowym z Odrą Opole nie będzie nawet konferencji...
Trefl Sopot podejmie Anwil Włocławek. W Ergo Arenie zapowiada się wielki hit, bo na przeciw siebie staną...
Punk rock i polska piłka ligowa to połączenie niezbyt oczywiste. Oba te światy - w teorii odległe - łączy...
Arka Gdynia kontynuować będzie współpracę z Kuchnią Vikinga zgodnie umową podpisaną na sezon 2023/24....
Lechia Gdańsk zremisował na wyjeździe ze Stalą Mielec 0:0 w 32. kolejce PKO BP Ekstraklasy i już nie ma...
Lechia Gdańsk dotychczas grała finały, a każdy kolejny miał taki numer, ile kolejek pozostawało do końca...
Piast Gliwice otrzymał od Komisji Odwoławczej ds. Licencji Klubowych PZPN licencję na grę w PKO...
Lechia Gdańsk otrzymała licencję na występy w ekstraklasie w kolejnym sezonie, ale z nadzorem finansowym....
Jakub Bartkowski po przegranej z Rakowem Częstochowa 0:4 jest pogodzony z degradacją Lechii Gdańsk. Przed...
Przed meczem pytaliśmy: "czy to będzie ożywcza terapia szokowa, czy jeszcze większa katastrofa?" Skoro...
Raków Częstochowa w piątek, 28 kwietnia stoczy korespondencyjny pojedynek z Legią Warszawa, aby już na...
Lechia Gdańsk dwa ostatnie mecze z Rakowem Częstochowa przegrała po 0:3. Mimo to przed wyprawą do zapewne...
Trefl Sopot z Anwilem Włocławek w 28. kolejce Energa Basket Ligi zagra w niedzielę, 23 kwietnia, o godz....
- Spadek do I ligi to nie najgorsze co może spotkać Lechię Gdańsk na koniec tego sezonu. Klubowi ponownie...
- Bez względu na to, co będzie się działo w sektorze gości, nie zdeprymuje mnie to. Wydaje mi się, że...
- Tak naprawdę 12-13 drużyn będzie biło się o awans do play-offów. Każdy może wygrać z każdym. Nie chcę...
Lechia Gdańsk "kupiła czas". Nie przeprowadziła trzeciego z zapowiadanych transferów. Do 12 września...
- W tym sezonie osiągnęliśmy maksimum naszego potencjału. Różnica między nami a medalami, podium jest...
Lechia Gdańsk przegrała na wyjeździe z Rakowem Częstochowa 0:3 (0:2) w ostatniej kolejce PKO BP...