Ligowiec Roku 2024. Niels-Kristian Iversen: Ciekawy...
- Postanowiłem zostać i pomóc w wywalczeniu awansu. Klub chciał zbudować silną drużynę. Podpisanie ze mną...
Znaleziono 21 artykułów
- Postanowiłem zostać i pomóc w wywalczeniu awansu. Klub chciał zbudować silną drużynę. Podpisanie ze mną...
- Dam z siebie wszystko, aby "wyciągnąć" ten wspaniały klub z sytuacji, w której się znajduje. Jesteśmy...
Trener Dawid Szwarga nie ukrywał, że bardziej jest przekonany do gry w systemie 1-4-3-3. Oznacza to grę na...
Arka Gdynia straciła nie tylko awans do ekstraklasy, ale również w rundzie wiosennej obsunęła się w...
- Lubię duże plany, dla mnie nie ma limitów. Przywracam Arkę: arkowcom, gdynianom, Kaszubom, Kociewiakom,...
- Wydaje mi się, że szanse są dość małe - tak Karol Czubak ocenia możliwość odejścia z Arki Gdynia już...
Arka Gdynia zremisowała u siebie z Widzewem Łódź 0:0. I-ligowa seria meczów bez porażki została przedłużona...
Arka Gdynia wciąż goni miejsca premiowane bezpośrednim awansem do ekstraklasy, ale już nie musi oglądać się...
Arka Gdynia jest w połowie drogi, którą jak pisaliśmy 24 kwietnia, może ją bardzo zbliżyć do wicelidera...
Od dawno było wiadomo, że w sezonie 2020/21 brakuje terminów, aby w ekstraklasie rozegrać 37 kolejek. Z...
Przełożenie Euro 2020 to główny ratunek dla klubowej piłki nożnej w Europie. Tylko wówczas, gdy turniej o...
Piłkarze Lechii Gdańsk w piątek poznają rywala w 1/16 finału Pucharu Polski oraz zaatakują znów pozycję...
Sprawdziliśmy, jak by wyglądała końcowa tabela ekstraklasy, gdyby w grupie grającej o miejsca 9-16...
Sprawdziliśmy jakby wyglądałaby końcowa tabela ekstraklasy, gdyby w grupie grającej o miejsca 9-16...
Podstawowym celem Arki w ekstraklasie jest uniknięcie degradacji. Piłkarze otrzymają pieniądze tylko za...
Michał Rzuchowski od 14. kolejki I ligi do teraz trafia średnio w co drugim meczu Arki. 21-letni defensywny...
Mecz z Zagłębiem Lubin będzie ostatnim pojedynkiem piłkarzy Lechii w rundzie zasadniczej ekstraklasy w roli...
Zarówno Asseco Prokom Gdynia jak i Trefl Sopot już przy pierwszym podejściu zostały pozytywnie...
Aż piętnaście klubów chce grać w Polskiej Lidze Koszykówki w sezonie 2011/12. W tym gronie są oczywiście...
Po 4,5 miesiąca przerwy piłkarze Prokomu Arki Gdynia wracają do ligowej rywalizacji. Śnieg, zimno, zmrożona...