Dwa oblicza piłkarzy Lechii Gdańsk - jesienne i wiosenne
Jakie są podobieństwa w dwóch ostatnich sezonach Lechii Gdańsk? Biało-zieloni dużo lepiej spisują się w...
Znaleziono 284 artykuły
Jakie są podobieństwa w dwóch ostatnich sezonach Lechii Gdańsk? Biało-zieloni dużo lepiej spisują się w...
Lechia Gdańsk gromadzi dodatkową dokumentację, którą złoży do Komisji Odwoławczej ds. Licencji Klubowych,...
Lechia Gdańsk ze strefy spadkowej PKO BP Ekstraklasy wyrwała się niemal w tym samym momencie co w...
- Wszyscy robią swoją robotę i próbujemy wyglądać jak najlepiej na treningach. Warunki są super,...
Lechia Gdańsk w oficjalnym komunikacie powtórzyła to, co pod koniec roku usłyszeli akcjonariusze. Żadnych...
Lechia Gdańsk może nadal grać w PKO BP Ekstraklasie, ale wciąż ciąży na niej zakaz transferowy. Komisja ds....
Tylko do północy w niedzielę, 26 stycznia można głosować w 13. Plebiscycie na Najlepszego Ligowca Roku 2024...
- Rekord goli w historii klubu już pobiłem. Dlatego w tym roku liczy się tylko awans, abyśmy w końcu mogli...
- Dorastanie przy Arce było w pierwszym etapie mojego życia sposobem na życie. Zaimponowało mi to, że nie...
- Oczywiście w pełni rozumiem dyskusje na temat tego, co się wydarzyło, jeżeli chodzi o objęcie przeze mnie...
John Carver jest dziewiątym zagranicznym szkoleniowcem, który prowadzi Lechię Gdańsk. Jego poprzednicy...
Gedania 1922 Gdańsk zwieńczyła 2024 rok porażką 0:3 (0:1) z rezerwami Lecha Poznań. Mecz od początku nie...
- Wiemy, że nasza gra obronna nie zachwyca i jest to... delikatnie powiedziane. "Mental" nie jest jest na...
Lechia Gdańsk zmierzy się z Legią Warszawa w piątek, 18 października o godzinie 20:30. Ostatni mecz tych...
"Kibice bronią trenera Szymona Grabowskiego i to jest fantastyczna robota, bo stawiają się za trenerem w...
Arka Gdynia ogłosiła zmianę trenera w co najmniej zaskakujący sposób. Komunikat do mediów przekazano 20...
Luis Fernandez jednostronnie zerwał kontrakt z Lechią Gdańsk, który miał obowiązywać do 30 czerwca 2026...
- Zbyt łatwo tracimy bramki. Uważam, że najpierw musimy starać się nie stracić bramki, a dopiero potem...
Nie ulega wątpliwości, że Damian Sylwestrzak popełnił błąd. Jednak kontrowersje są w ocenie tego, jaką...
Lechia Gdańsk boryka się z plagą kontuzji. Rozpoczęła się już w okresie przygotowawczym, w którym dłuższe...