Ligowiec Roku 2024. Lukas Kampa: Czuję się zaszczycony i...
- Czuję się zaszczycony i dumny, że zostałem nominowany. Dla mnie to bardzo miłe, że w ogóle jestem brany...
Znaleziono 59 artykułów
- Czuję się zaszczycony i dumny, że zostałem nominowany. Dla mnie to bardzo miłe, że w ogóle jestem brany...
Zgodnie z tym co zapowiadaliśmy, Mariusz Sordyl został przedstawiony jako trener siatkarzy Trefla Gdańsk....
We wtorek, 21 maja Trefl Gdańsk oficjalnie zaprezentuje nowego trenera. W czwartek, 16 maja klub pożegnał...
Trefl Gdańsk pożegnał już wszystkich siatkarzy, którzy po sezonie 2023/24 opuścili szeregi klubu. Na...
Trefl Gdańsk żegna siatkarzy. Oficjalnie klub opuścili: Kewin Sasak, Patryk Niemiec, Jordan Zaleszczyk i...
- Myślałem, że w kolejnych sezonach będziemy mogli powalczyć o coś więcej, może o medale, mistrza lub w...
Trefl Gdańsk przystępuje do walki o piąte miejsce w PlusLidze. Powalczy o nie w dwumeczu z Bogdanką LUK...
Trefl Gdańsk zakończył budowanie składu na sezon 2024/25 na kolejnej pozycji. Znamy już komplet środkowych...
Trefl Gdańsk przegrał na wyjeździe z Asseco Resovią 1:3 (24:26, 25:21, 20:25, 15:25) w ostatnim meczu rundy...
Trefl Gdańsk pokonał u siebie Exact Systems Hemarpol Częstochowa 3:0 (27:25, 25:14, 25:22) w 29. kolejce...
Jan Martinez Franchi po raz ostatni w rodzinnej Argentynie był na Wielkanoc sześć lat temu. Obecnie to...
Trefl Gdańsk pokonał na wyjeździe Indykpol AZS Olsztyn 3:1 (19:25, 25:19, 25:21, 29:27) w 28. kolejce...
Trefl Gdańsk nie zaskoczył przy obsadzie pozycji rozgrywających na sezon 2024/25. Nowy kontrakt otrzymał...
Trefl Gdańsk zostawia ostatnie miejsce na przyjęciu dla siatkarskiej gwiazdy. Szuka jej nawet w Japonii....
Trefl Gdańsk nie dokona hitowego transferu i nie pozyska Georga Grozera. Na ostatniej prostej zadecydowały...
- Otrzymałem zaufanie, w górę poszła też pewność siebie. Dzięki temu się rozwinąłem i mogłem pokazać...
Trefl Gdańsk w hitowym starciu PlusLigi podejmie Asseco Resovię. Nasz Mecz Miesiąca odbędzie się w sobotę,...
Trefl Gdańsk przegrał na wyjeździe z drużyną Exact Systems Hemarpol Częstochowa 1:3 (24:26, 16:25, 28:26,...
Trefl Gdańsk pokonał Cuprum Lubin 3:0 (25:20, 25:15, 26:24) w 4. kolejce PlusLigi. Pierwszy mecz tego...
Trefl Gdańsk wygrał w Wieluniu z drużyną Barkom Każany Lwów 3:0 (25:22, 25:22, 25:20) w 3. kolejce...