Marcus o pożegnalnym meczu w Arce Gdynia: Jestem mega...
Marcus, najlepszy strzelec w historii Arki Gdynia, z goli, które strzelił, najbardziej ceni te z...
Znaleziono 133 artykuły
Marcus, najlepszy strzelec w historii Arki Gdynia, z goli, które strzelił, najbardziej ceni te z...
Arka Gdynia pokonała ŁKS Łódź 2:1 (1:1) na zakończenie 2. kolejki Betclic 1. Ligi. Zwycięskiego gola...
- Bardzo mnie to cieszy, że nie tylko nowi akcjonariusze, którzy dzień po porażce z Katowicami wpłacili...
Arka Gdynia postawiła na integrację i regenerację. Miały na to wpływ sugestie psychologa. Do finału barażu...
Arka Gdynia wygrała z Odrą Opole 4:2 (2:1) i awansowała do finału baraży. W niedzielę, 2 czerwca o...
Po raz piąty z rzędu baraże zdecydują o obsadzie trzeciego miejsca premiowanego awansem do piłkarskiej...
Arka Gdynia zarządziła ciszę medialną. Przed meczem barażowym z Odrą Opole nie będzie nawet konferencji...
- Lubię duże plany, dla mnie nie ma limitów. Przywracam Arkę: arkowcom, gdynianom, Kaszubom, Kociewiakom,...
Marcin Gruchała został większościowym akcjonariuszem Arki Gdynia oraz prezesem klubu. Blisko rok od...
Arka Gdynia SA wznowiła współpracę ze Stowarzyszeniem Inicjatywa Arka Gdynia. Popisana w marcu umowa...
Przemysław Stolc bierze na siebie część winy za straconego pierwszego gola w meczu z Odrą Opole oraz...
- Rozumiem, że boisko może być ciężkie w tych warunkach, ale nasze jest coraz gorsze. Jeżeli się jest 65...
Kluby noszące nazwy największych polskich rzek nie będą dobrze wspominane przy ul. Olimpijskiej. W drugim...
Arka Gdynia w 24. kolejce Fortuna 1. Lidze ugości u siebie Odrę Opole. Początek gry w niedzielę, 17 marca o...
Arka Gdynia rozpoczyna przebudowę organizacyjną i personalną klubu. Ma to związek z dokonującą się zmianą...
Podpisano najważniejsze dokumenty. Na ich mocy większościowym akcjonariuszem Arki Gdynia zostanie Marcin...
Bezpośredni awans Wisła Kraków, mam nadzieję, że z Arką Gdynia. Trzecia drużyna to niespodzianka. Może...
Antoni Łukasiewicz odchodzi z Arki Gdynia z końcem listopada. Do klubu trafił latem 2014 roku. Jako piłkarz...
Grant Thornton we współpracy z Pierwszą Ligą Piłkarską przygotował raport "Finansowa pierwsza liga"....
- Jeżeli sytuacja jest tak, że są problemy różnego rodzaju, na pewno to zbliża zawodników do siebie, także...