Ustawki motocyklowe na budowie Obwodnicy Metropolitalnej
Niemal gotowy jest już pierwszy, 16-kilometrowy odcinek Obwodnicy Metropolitalnej Trójmiasta. Jego otwarcie...
Znaleziono 605 artykułów
Niemal gotowy jest już pierwszy, 16-kilometrowy odcinek Obwodnicy Metropolitalnej Trójmiasta. Jego otwarcie...
Hulajnoga do niedawna kojarzyła się głównie z zabawką dla dzieci. Dziś jednak, gdy nastąpił olbrzymi rozwój...
Sezon rowerowy właśnie wystartował, a to idealny moment, by wskoczyć na rower i cieszyć się każdym...
We współczesnym kinie każdy superagent ma przyspawanego do komputera pomocnika, który w odpowiednim...
- Problem suburbanizacji gmin sąsiednich dużych miast został już opisany. Znalazłam jednak lukę - rzadko...
Początek wiosny to idealny moment, by wrócić do formy i przesiąść się na dwa kółka. Jeśli planujesz zakup...
Modernizacja toru na stadionie im. Zbigniewa Podleckiego oficjalnie i formalnie została zakończona. W...
Jak bezpiecznie jeździć rowerem po jezdni? Jak zacząć dojeżdżać na rowerze do pracy? A także, jak zadbać o...
Miała 3 promile alkoholu w wydychanym powietrzu, nie posiadała uprawnień do prowadzenia pojazdów, a mimo to...
Rowery elektryczne zyskują coraz większą popularność w Polsce. Dzięki nim można cieszyć się komfortową...
Od wtorku do czwartku żużlowcy Wybrzeża Gdańsk mają zaplanowane jazdy treningowe na torze w Gorican w...
Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji opublikowało ostateczny raport w sprawie zderzenia pociągu...
Zajęcia rekreacyjne i relaksacyjne, sportowe ferie w Centrum U7 i na lodowisku to niektóre z propozycji...
- Wydaje się, że powoli żart "jadę do Egiptu, bo nie stać mnie na wakacje nad Bałtykiem" możemy przerabiać...
Wybrzeże Gdańsk po zmianie trenera, zmienia też sposób przygotowań do sezonu. Nie będzie w tym roku...
Problem nadwagi i otyłości wśród dzieci staje się coraz bardziej palącym zagadnieniem, nie tylko w skali...
- System pracy sprawia, że musimy pracować ponad nasze siły. Pracuję po 5-6 dni w tygodniu, a mój dzień...
Karnawał trwa w najlepsze, dlatego w Trójmieście nie brakuje imprez z tego tytułu. W tym tygodniu będą...
- Leczyłam wiele lat osoby uzależnione i nie miałam wątpliwości, że przynajmniej część z nich może...
W serwisie Aktywne Osoby przedstawiliśmy w 2024 r. kilkadziesiąt osób, które podzieliły się historiami...