Policjanci zatrzymali "zbója" za pobicie...
Pobicie pałką, napad na dostawcę jedzenia i kradzież z włamaniem - to tylko kilka z całej listy...
Znaleziono 26 artykułów
Pobicie pałką, napad na dostawcę jedzenia i kradzież z włamaniem - to tylko kilka z całej listy...
Za pierwszym razem myślał, że wysyła kod blik koleżance. Nie zorientował się, że to oszustwo także przy...
Rozpoczął się proces Rafała Z., mężczyzny, który zabił swoją żonę. Do zbrodni doszło w kwietniu 2024 r. w...
34-latek w jednym z gdańskich szpitali ukradł pacjentowi kartę bankomatową i płacił nią za zamówione...
W obliczu ryzyka inflacji, niepewności na rynkach finansowych i globalnych napięć geopolitycznych wielu z...
Młoda mieszkanka Gdańska dwukrotnie przywłaszczyła sobie pudełka z posiłkami, które zamawiał jej sąsiad. Na...
Jedzenie słodyczy potrafi uzależniać. Gorzej, jeśli to uzależnienie jest tak silne, że prowadzi do...
Mieszkanka Oliwy wpuściła do domu znajomą kobietę, gdy ta poprosiła o pomoc. Poczęstowała kawą i...
43-letni Rafał Z., podejrzany o morderstwo żony, do którego doszło w miejscowości Jagatowo, w chwili...
W lipcu pisaliśmy o nietypowej kradzieży: w restauracji Tabun w Otominie niespodziewanie w nocy zniknął...
Do nietypowej kradzieży doszło w restauracji i ośrodku jeździeckim Tabun w Otominie. Nieznany sprawca w...
Włamał się do jednej z szop na terenie miejscowości Kłodawa. Tam - prawdopodobnie przez dłuższy czas -...
Ochroniarz Biedronki zamknął w przysklepowym śmietniku 79-latkę, którą nakrył na wyciąganiu z pojemników na...
Ukradł portfel, a potem płacił cudzą kartą za zakupy i jedzenie w restauracji. Wpadł, bo wypatrzył go...
Najpierw wyłączył prąd, potem wykorzystał zdezorientowanie starszej pani i wszedł do jej mieszkania pod...
W czerwcu ubiegłego roku pisaliśmy o tym, że freeganizm zyskuje na popularności. Wśród amatorów ratowania...
Znieważył dwóch pracowników restauracji i groził im. Później uderzył w głowę ekspedientkę piekarni i ją...
Kiełbasy, golonki, frytki i pierogi, ale także przysmaki kuchni świata - węgierskie langosze, tatarskie...
"Za pierwszym razem się tego wstydziłam, teraz jestem dumna" - mówi Ola, która od niedawna przeszukuje...
Ktoś połasił się na jedzenie w pudełku, które zostawił kurier pod naszymi drzwiami. Słyszałam już takie...