Lechia Gdańsk świętuje szósty awans do ekstraklasy....
Lechia Gdańsk po raz szósty w historii zdobyła awans do ekstraklasy, a po raz drugi udało jej się to już po...
Znaleziono 56 artykułów
Lechia Gdańsk po raz szósty w historii zdobyła awans do ekstraklasy, a po raz drugi udało jej się to już po...
- Myślę, że to będzie dodatkowa motywacja. Pozycję lidera będziemy chcieli utrzymać do samego końca -...
Jerzy Jastrzębowski przejął Bałtyk Gdynia zimą 2020 roku na ostatnim miejscu w grupie grupie III ligi, a...
Bałtyk Gdynia dokonał 5 transferów przed samym rozpoczęciem sezonu 2021/22 w III lidze, drugiej grupie. Do...
Bałtyk Gdynia zakontraktował trzech nowych piłkarzy. Do zespołu dołączyło dwóch pomocników: Oskar Bohm i...
Bałtyk Gdynia pokonał na boisku przy ul. Hallera IV-ligową Gedanię 5:2 (3:1) w ostatnim letnim sparingu. -...
- Nigdy się nie wyprę Arki, ale jestem panem przed pięćdziesiątką, który pracuje na swoje nazwisko jako...
Bałtyk Gdynia szykuje transfery. W ostatnich sparingach testowani byli m.in.: bramkarz Marcin Staniszewski...
Bałtyk Gdynia poszukuje piłkarzy, którzy wzmocnią drużynę w sezonie 2021/22. Przymierza się do znanych...
Bałtyk Gdynia pokonał na wyjeździe GKS Przodkowo 1:0 (0:0) w 26. koleje III ligi, 2. grupy. Jedynego gola w...
Lechia Gdańsk pokonała Sokół Ostróda 3:0 (2:0) w pierwszym tegorocznym sparingu. Spotkanie z II-ligowcem na...
Jerzy Jastrzębowski skończył 70 lat. Obecnie przygotowuje Bałtyk Gdynia do rywalizacji o awans do czołowej...
"Minęły czasy, gdy ruchy kadrowe Lechii Gdańsk przypominały wsiadanie i wysiadanie z tramwaju. Poziom...
Igor Jankowski w dniach 7-11 grudnia sprawdzi się na testach w I-ligowym GKS Tychy. To może być już kolejny...
Bałtyk Gdynia zremisował u siebie z KP Starogard Gdański 1:1 (0:1) w zaległym meczu 17. kolejki drugiej...
- Dla to mnie to tylko opaska, która niewiele zmienia, bo i tak przez 90 minut w meczu gram na bardzo...
W 8. kolejce, 2. gr. III ligi, Bałtyk Gdynia zmierzy się na wyjeździe z Elaną Toruń. Biało-niebiescy chcą...
- Chcemy kontynuować dobrą serię i potwierdzić dobrą formę w meczu domowym - mówi pomocnik Bałtyku Gdynia...
Bałtyk Gdynia w sezonie 2020/21 w grupie drugiej III ligi mierzyć się będzie aż z 21 rywalami. Rywalizację...
Piłkarze Bałtyku Gdynia od poniedziałku będą przygotowywali się do lipcowego meczu z Jantarem Ustką w...