Jak bezpiecznie jeździć z dzieckiem na rowerze?
Jazda na rowerze z dzieckiem może być wspaniałą formą wspólnego spędzania czasu, aktywnością fizyczną i...
Znaleziono 340 artykułów
Jazda na rowerze z dzieckiem może być wspaniałą formą wspólnego spędzania czasu, aktywnością fizyczną i...
Jak bezpiecznie jeździć rowerem po jezdni? Jak zacząć dojeżdżać na rowerze do pracy? A także, jak zadbać o...
Franciszek Frydrychowicz to 10-letni mistrz Polski szkół podstawowych w kolarstwie MTB. Trenuje w Belta...
Deszczowe dni sprawiły, że po miesiącach jazdy Mevo, wróciłem do komunikacji miejskiej. Zapomniałem już,...
- Sportowe życie zacząłem tak naprawdę po pięćdziesiątce i to zmieniło mnie jako człowieka - przyznaje w...
Przekroczył prędkość hulajnogą w miejscu niedozwolonym i nie zastosował się do sygnalizacji świetlnej....
Każdy będzie mógł otrzymać dotację na zakup roweru elektrycznego, tak jak dziś np. na zakup paneli...
Tuż przed startem wakacji warto zaplanować aktywny wypoczynek oraz pomyśleć o nowych rowerach dla siebie i...
Wiosną i latem wielu amatorów kolarstwa zastanawia się, kiedy rowerzysta ma pierwszeństwo na drodze....
Karta rowerowa to dla wielu dorosłych wyłącznie wspomnienie z wczesnych lat edukacji. Część rodziców nie ma...
System Mevo rusza pełną parą w piątek, 1 marca. Na ulicach Trójmiasta i gmin zrzeszonych w Obszarze...
Miłośnicy kolarstwa grawitacyjnego, czyli ekstremalnej jazdy na rowerach, których w Trójmieście jest sporo,...
Radni Gdyni przyjęli strategię rowerową dla miasta, która wskazuje cele, kierunki i plan działań do końca...
Budowa dróg rowerowych i w ogóle inwestowanie w udogodnienia dla rowerzystów jest bez sensu, bo to wydatki...
Dodatkowe stacje Mevo do wiosny pojawią się w 25 nowych lokalizacjach. Wnioskowali o nie mieszkańcy i radni...
1 grudnia system rowerów Mevo przechodzi na tryb zimowy. To oznacza, że przez trzy najbliższe miesiące na...
Po czterech latach przerwy ponownie rusza system roweru metropolitalnego Mevo. Od dziś na ulicach...
Ograniczenia czasowe oraz opłaty minutowe za korzystanie z rowerów - Obszar Metropolitalny reaguje na...
W środę, 27 września, miną dwa tygodnie testów systemu Mevo. Testów, które idą jak po grudzie. Testów, w...
Już 250 użytkowników spośród 20 tys. zarejestrowanych osób ma zablokowane konta w systemie Mevo. Wkrótce...