Ponad 100 goli i awans rezerw Arki Gdynia do IV ligi....
Rezerwy Arki Gdynia zapewniły sobie awans do IV ligi. Podopieczni Łukasza Kowalskiego zdominowali rozgrywki...
Znaleziono 196 artykułów
Rezerwy Arki Gdynia zapewniły sobie awans do IV ligi. Podopieczni Łukasza Kowalskiego zdominowali rozgrywki...
Podczas XVII Gdańskiej Gali Sportu Młodzieżowego w Muzeum II Wojny Światowej nagrodzono 143 zawodniczki i...
Karatecy z Trójmiasta po raz kolejny zdobyli medale na Mistrzostwach Województwa Pomorskiego. Tym razem nie...
Po raz 17. rozegrano w Trójmieście noworoczny mecz rugby. Na stadionie Ogniwa Sopot zaprezentowało się...
Święta tuż-tuż, a Trójmiasto staje się coraz bardziej nastrojowe i bajkowe za sprawą iluminacji...
]Polski Związek Żeglarski z okazji 100-lecia istnienia wręczył wyróżnienia i medale osobom, które w...
Teatr Muzyczny w Gdyni przygotowuje się do premiery musicalu "Quo Vadis" w reżyserii Wojciecha...
Na jakie wystawy warto się wybrać w sierpniu? Druga połowa wakacji ze swoją piękną, letnią pogodą i...
Żużlowców Energa Wybrzeże Gdańsk w najbliższy weekend (3-4 sierpnia) czeka dwumecz z Innpro ROW Rybnik w...
Energa Wybrzeże Gdańsk wystawia najsilniejszy skład na mecz w niedzielę, 28 lipca o godz. 14 na wyjeździe z...
Zakończył się sezon w IV lidze pomorskiej. Jaguar Gdańsk pomimo zwycięstwa ze Startem Miastko 3:1 (2:0) nie...
Sztuka współczesna znalazła dla siebie nową przestrzeń w Trójmieście i to nie byle gdzie, bo w słynnym...
W sobotę rozgrywane są mecze w ramach 33. kolejki rozgrywek piłkarskiej IV Ligi z udziałem trójmiejskich...
Jaguar Gdańsk i Energa Bałtyk Gdynia odrabiają straty do lidera IV ligi pomorskiej - Gryfa Słupsk, który...
Krzysztof Kasprzak skorzystał z nowego silnika i wjechał do turnieju challenge Indywidualnych Mistrzostw...
Żużlowcy Energi Wybrzeża Gdańsk podali skład na wyjazdowy mecz z Texom Stalą Rzeszów. Znów doszło do...
- Osobiście uważałem, że spotkanie nie powinno się odbyć (...). Jestem bardzo sfrustrowany - przekazał...
Energa Bałtyk Gdynia z drugim zwycięstwem z rzędu w IV Lidze. Podopieczni Roberta Jędrzejczaka w niedzielne...
To był udany weekend dla młodzieżowych zespołów koszykarskich z Trójmiasta. GTK VBW Arka Gdynia zdobyła...
Niemal 200 osób reprezentujących 34 dyscypliny zostało nagrodzonych podczas XVI Gdańskiej Gali Sportu...