Lechia Gdańsk i Arka Gdynia mają pięciu kadrowiczów....
Lechia Gdańsk ma trzech, a Arka Gdynia dwóch kadrowiczów. Czy na pewno jest to wyłącznie powód do...
Znaleziono 27 artykułów
Lechia Gdańsk ma trzech, a Arka Gdynia dwóch kadrowiczów. Czy na pewno jest to wyłącznie powód do...
Arka Gdynia w żadnej z ośmiu kolejek sezonu 2024/25 nie wystawiła więcej niż jednego młodzieżowca w "11",...
Arka Gdynia przegrała z Randers FC 1:2 (1:1) na zakończenie zgrupowania w Danii, mimo że po golu Szymona...
Arka Gdynia przegrała z Viborg FF 0:2 (0:1) podczas pierwszego sparingu w trakcie zgrupowania w Danii....
Arka Gdynia dotychczas w obecnym letnim okienku transferowym pozyskała sześciu nowych zawodników. Jednym z...
AP KP Gdynia oraz KP Gdynia po fuzji utworzyły jeden klub i obecnie występują pod tą pierwszą nazwą, a...
Trefl Gdańsk kolekcjonuje sukcesy w siatkówce młodzieżowej. Złoty medal mistrzostw Polski juniorów...
Arka Gdynia po ciężkim boju pokonała u siebie Resovię 3:2 (2:1) w meczu 30. kolejki Fortuna 1. Ligi. Po...
Arka Gdynia zakończyła passę 10 meczów bez porażki w Fortuna 1. Lidze, ale ta na stadionie przy ul....
- Myślę, że jest to zdrowa rywalizacja. Cieszyłem się, że przywitał się z kibicami golem. Mam nadzieję, że...
Fortuna 1. Liga nie jest dobrym miejscem do podnoszenia wartości piłkarzy. Tak przynajmniej wynika z...
Arka Gdynia wysoko pokonała u siebie zespół Aplkan Resovia 4:0 (3:0) w meczu 22. kolejki Fortuna 1. Ligi....
Omran Haydary został zwycięzcą rankingu na najlepszego piłkarza Arki Gdynia w rundzie jesiennej sezonu...
Arka Gdynia będzie musiała wystawić nowego ofensywnego pomocnika, gdy Christian Aleman będzie pauzował za...
Arka Gdynia do meczu z Wisłą Kraków w sobotę, 30 lipca o godzinie 17:30 przystąpi prawdopodobnie bez...
Przemysław Stolc w sobotę, 23 lipca o godzinie 17:30 w meczu z Zagłębiem Sosnowiec ma szansę po raz...
Arka Gdynia nie boi się, że upały przeszkodzą we właściwym przygotowaniu się do meczu z Zagłębiem...
Arka Gdynia zaprezentowała się kibicom na "Górce" przy ul. Ejsmonda. Przedstawiono 27 piłkarzy z 29,...
Arka Gdynia przegrała na Stadionie Miejskim z Wisłą Płock 0:2 (0:1) w swoim trzecim sparingu przed sezonem...
Arka Gdynia w sobotę, 18 czerwca o godzinie 11 rozpocznie cykl letnich sparingi. Pierwszym rywalem będzie...