Arka Gdynia zatrudniła dyrektora akademii i pożegnała...
Dariusz Pasieka 1 lipca rozpoczął pracę jako dyrektor akademii Arki Gdynia. - Dla mnie to sentymentalna...
Znaleziono 21 artykułów
Dariusz Pasieka 1 lipca rozpoczął pracę jako dyrektor akademii Arki Gdynia. - Dla mnie to sentymentalna...
Tomasz Neugebauer został dodatkowo powołany do młodzieżowej reprezentacji Polski, która 1 czerwca o...
Lechia Gdańsk zabrała 25 piłkarzy na trzytygodniowe zgrupowanie do Turcji. W tym gronie są rekonwalescenci:...
Lechia Gdańsk cały czas pracuje na polu transferowym. Biało-zielonych wzmocnić ma Iwan Żelizko. Młodzieżowy...
Lechia Gdańsk przedłużyła kontrakt z podstawowym bramkarzem. Dusan Kuciak podpisał nową umowę do 30 czerwca...
- Miałem ofertę ze słowackiej ekstraklasy, ale zdecydowałem się na Arkę Gdynia. Najważniejszy jest wspólny...
Filip Mladenović został najlepszym piłkarzem ekstraklasy sezonu 2020/21. Wyboru dokonali wszyscy zawodnicy...
Arka Gdynia odrobi zaległości w Fortuna I liga. Natomiast dla zespołu Bruk-Bet Termalica Nieciecza będzie...
Dusan Kuciak i Kristers Tobers wyjechali na zgrupowanie pierwszych reprezentacji - odpowiednio - Słowacji i...
Lechia Gdańsk straciła zimą dwóch kolejnych, podstawowych piłkarzy. Lukas Haraslin i Daniel Łukasik zostali...
- Kibice wiedzą, jaki jest nasz potencjał. Potrafią realnie ocenić nasze możliwości budżetowe, finansowe...
- Pytania o kwestie płacowe nie są łatwe i nie chcę na nie odpowiadać. Nie jesteśmy w stu procentach...
Koszykarki Basketu przeniosły się z przygotowaniami do sezonu 2017/2018 do Cetniewa. Tam przebywają do...
- Charakter, ambicja, zaangażowanie - to są podstawy, żeby coś osiągnąć, nie tylko w piłce nożnej, ale...
Vanja Milinković-Savić zyskał nowego konkurenta w bramce Lechii. Słowak Dusan Kuciak został pozyskany z...
Konrad Jałocha i Jakub Miszczuk niespodziewanie znaleźli się na zgrupowaniu reprezentacji Polski. Mogą...
Chorwacja, Węgry i Czechy to coraz bardziej popularne kierunki naszych wakacyjnych wypadów. Coraz częściej...
W drugim sparingu podczas zgrupowania w Turcji piłkarze Lechii zanotowali drugi remis. Tym razem...
Peter Ćvirik może ponownie zostać piłkarzem Lechii. Słowacki stoper rozwiązał kontrakt w rumuńskim Cluj i...
To jeden z najszczęśliwszych dni w karierze trenerskiej Tomasza Kafarskiego. Lechia pod jego wodzą ograła...