Arka Gdynia. Jaka kolejność do rzutów karnych i jaka jest...
Zvonimir Petrović w zwycięskim meczu Arki Gdynia z Ruchem Chorzów nie wykorzystał rzutu karnego. Dotychczas...
Znaleziono 83 artykuły
Zvonimir Petrović w zwycięskim meczu Arki Gdynia z Ruchem Chorzów nie wykorzystał rzutu karnego. Dotychczas...
- Nie określę dokładnej liczby goli, ale na pewno chciałbym strzelać regularnie oraz dołożyć swoją cegiełkę...
W pierwszym meczu rundy wiosennej Arka Gdynia zagrała systemem 1-4-3-3. Mimo ofensywnego ustawienia...
Dawid Gojny nie oświadczył się po raz drugi, Arka Gdynia nie wygrała na inaugurację roku w Betclic 1....
Tomasz Grzegorczyk wygrał wszystkie sześć meczów, w których prowadził Arkę Gdynia u siebie w Betclic 1....
Arka Gdynia ostatni dzień sparingowych rozpoczęła od wygranej nad ukraińską Polissią Żytomierz 3:2 (1:1). W...
Arka Gdynia zremisowała z Makedoniją Gjorce Petrow z Macedonii Północnej 0:0. Wynik odzwierciedla to co...
Karol Czubak zwyciężył w 13. Plebiscycie Trojmiasto.pl na Najlepszego Ligowca Roku 2024 w Trójmieście....
Arka Gdynia nadal jest przeciwna transferowi Karola Czubaka i nie wyraziła zgody na jego wyjazd do Belgii....
Arka Gdynia pokonała Wartę Poznań 1:0 (0:0) na zakończenie zgrupowania w Cetniewie. Zwycięskiego gola w 85....
- Rekord goli w historii klubu już pobiłem. Dlatego w tym roku liczy się tylko awans, abyśmy w końcu mogli...
- Dam z siebie wszystko, aby "wyciągnąć" ten wspaniały klub z sytuacji, w której się znajduje. Jesteśmy...
Arka Gdynia tej zimy pozyskała już dwóch piłkarzy. Klub decyduje o kolejnych transferach. Pod baczną...
Od 1984 roku w sylwestrowe południe grają w piłkę byli pracownicy Spółdzielni Pracy Usług Wysokościowych...
Karol Czubak został Ligowcem Listopada 2024. To nagroda za strzelenie największej liczby goli wśród...
- Kontrakt mam do końca sezonu. Co prawda klub ma opcję, żeby jednostronnie go przedłużyć, ale zobaczymy,...
Arka Gdynia ma coraz większy apetyt. Po zdobyciu tytułu wicelidera Betlic 1. Ligi w dwóch ostatnich...
- Jak przychodziłem, wiedziałem, jakim piłkarzem jest Marcus, ile znaczy dla Arki, całej jej historii. Od...
Odkąd za sterami Arki Gdynia stanął Tomasz Grzegorczyk, zespół rotuje między ustawieniami 1-4-4-2, a...
Walking futbol wkroczył do Trójmiasta. Główna zasada tej gry to zakaz biegania z piłką lub bez niej....