Inauguracja NBA. Gdynianin pracuje i zarabia przy...
Czy można łączyć pracę i hobby? O tym opowiada nam gdynianin Bartek Gajewski, którego pasją od dziecięcych...
Znaleziono 181 artykułów
Czy można łączyć pracę i hobby? O tym opowiada nam gdynianin Bartek Gajewski, którego pasją od dziecięcych...
VBW Arka Gdynia rozbiła Polskie Przetwory Basket 25 Bydgoszcz 107:32 (27:8, 24:13, 32:7, 24:4) w meczu 14....
Reprezentacja Polski koszykarek rozbiła Albanię aż 136:50 (43:6, 37:6, 24:20, 18:32) w meczu eliminacyjnym...
Koszykarki VBW Arki Gdynia zdobyły brązowe medale w Energa Basket Lidze Kobiet. Rywalizację o 3. miejsce...
- Miałam szczęście, że odniosłam wielki sukces. Były piękne wspomnienia i poznałam przyjaciół na całe życie...
VBW Arka Gdynia szybko dokonała zmiany na stanowisku szkoleniowca. Następnego dnia po pożegnaniu się z...
VBW Arka Gdynia pokonała Basket Bydgoszcz 65:50 (20:12, 17:19, 14:13, 14:16). Wygrana przyszła koszykarkom...
Kamila Borkowska z GTK Gdynia zagrała dopiero 6 meczów w Energa Basket Lidze Kobiet, ma 18 lat, a już...
Angelika Slamova przedłużyła o kolejny sezon kontrakt z Arką Gdynia. Natomiast Politechnika Gdańska...
- Mam nadzieję, że nabieramy wiatru w żagle. Chcemy podążać tą ścieżką i liczę, że będziemy kontynuować...
Marissa Kastanek została koszykarką Arki Gdynia. Amerykanka jest pierwszym letnim wzmocnieniem zespołu...
Koszykarki Arki Gdynia pokonały Wisłę Can-Pack Kraków 76:71 (11:19, 18:19, 26:20, 21:13). Emma Cannon...
Startuje runda rewanżowa Energa Basket Ligi Kobiet. W sobotę, w hali Centrum Sportu Akademickiego Sunreef...
Sunreef Yachts Politechnika Gdańska przedłużyła kontrakty z trzema koszykarkami. Kolejny sezon w tej...
Trzeci rok z rzędu Basket 90 Gdynia zagra w Eurocup. Drużyna została zgłoszona do rozgrywek, teraz czeka na...
Uważana za jedną z najlepszych, o ile nie najlepszą koszykarkę młodego pokolenia w Polsce Anna Makurat...
Sonja Greinacher wzmocniła strefę podkoszową Basketu 90 Gdynia. Niemiecka koszykarka w ostatnim sezonie...
- Podążam za swoim wewnętrznym głosem i w przyszłym sezonie zagram w domu, w TTT Ryga. Mam jednak nadzieję,...
Basket 90 Gdynia skompletował rozegranie. Klub ogłosił podpisanie kontraktu z litewską rozgrywającą Santą...
Basket 90 Gdynia znalazł koszykarkę, która w podstawowym składzie zastąpi Kaleahę Copper. Jest nią...