Nie daj się złodziejom - dodatkowo oznakuj swój rower
Rozpoczęła się wiosna, a z nią sezon rowerowy. Niestety, rozpoczął się zarazem sezon na kradzieże...
Znaleziono 19 artykułów
Rozpoczęła się wiosna, a z nią sezon rowerowy. Niestety, rozpoczął się zarazem sezon na kradzieże...
Sopoccy kryminalni odzyskali dwa skradzione rowery i zatrzymali 44-letniego recydywistę podejrzanego o ich...
Kilkadziesiąt butelek alkoholu i dwa rowery wynieśli z piwnicy na Siedlcach trzej złodzieje. Szybko ich...
Policjanci z Sopotu szukają właścicieli dwóch rowerów. Razem z innymi jednośladami zostały one...
Złapali złodzieja i odzyskali rowery, ale nie wszystkie trafiły już do właścicieli. Policjanci z Wrzeszcza...
Turyści z Czech, którzy przyjechali na urlop do Trójmiasta, raczej nie zapamiętają go miło. Podczas pobytu...
Miał dwa kradzione rowery na zapleczu warzywniaka, a kilkadziesiąt kolejnych w innych miejscach, które...
W opublikowanych właśnie wynikach badań Klimatu Rowerowego, które przeprowadzane są co dwa lata, Gdańsk...
- Po raz pierwszy od dawna podjechałem pod szkołę syna rowerem i to, co tam zobaczyłem, zmroziło mnie -...
Był poszukiwany dwoma listami gończymi i wcześniej karany m.in. za kradzieże oraz przestępstwa narkotykowe,...
Był pijany, prawie wjechał w ścianę budynku, auto, w którym siedział, było kradzione, a "na pace"...
16-letnich złodziei roweru i 54-letniego mężczyznę kradnącego 2-metrowe stalowe elementy konstrukcyjne...
Na nagraniu z kamer monitoringu widać dwóch mężczyzn w maseczkach, którzy nerwowo rozglądają się po hali...
Tydzień temu ukradł przy ul. Piaskowej w Sopocie rower, a wczoraj znalazł się w rękach policji. 25-latek...
5 lutego 1952 r. Miejska Rada Narodowa w Gdańsku nadała trzem ulicom w Nowym Porcie nazwiska działaczy...
Policjanci zlikwidowali tzw. dziuplę, do której trafiały kradzione w Trójmieście rowery. W dziupli...
Blisko miesiąc temu spod Nadbałtyckiego Centrum Kultury w Gdańsku skradziono rower. Jego właściciel sprawę...
Co najczęściej padało łupem złodziei w 2010 roku? Z danych zabranych przez firmę ubezpieczeniową Ergo...
Rowery są kradzione, to żadne odkrycie. Większość z nich albo nie było w ogóle, albo było przypiętych...