Zaatakowali swoich rodaków. Są już za kratami
Zaatakowali dwóch rodaków, bili ich, grozili pobiciem i pozbawieniem życia. Ze sobą mieli też przedmiot...
Znaleziono 29 artykułów
Zaatakowali dwóch rodaków, bili ich, grozili pobiciem i pozbawieniem życia. Ze sobą mieli też przedmiot...
Antoś miał 3 miesiące, kiedy zdiagnozowano u niego złośliwego mięsaka. - Dla osoby, która nigdy nie miała...
Chciał być miły, a oberwał. Nie takiej reakcji na zaproszenie do sopockiego lokalu spodziewał się 28-latek...
Każdego roku na rynku wydawniczym debiutują twórcy, którzy są znacznie młodsi od powszechnie przyjętego...
Łukasz Zwoliński wraca po kontuzji do kadry meczowej Lechii Gdańsk. Napastnik, który wiosną jeszcze nie...
W trakcie treningu doszło do uszkodzenia stawu skokowego? Jak szybko zdiagnozować, czy mamy do czynienia ze...
Bez powodu zaatakował na przystanku autobusowym 13-letniego chłopca i brutalnie go pobił - po ataku...
Tadeusz Socha na pewno nie zagra w najbliższym meczu Arki, w sobotę z Pogonią Szczecin. Nie wiadomo, czy...
Za pobicie na śmierć swojego ojca odpowie 26-latek z Gdańska. Do zdarzenia doszło na początku sierpnia...
Za pierwszym razem "spadło z krzesełka", za drugim razem "potknęło się na schodach", a za trzecim trafiło...
Sławomir Peszko związał się z Lechią Gdańsk umową do 30 czerwca 2020 roku, a ponadto wstępnie uzgodnił...
Nieprawdopodobne? A jednak zdarza się, że podczas wizyty u stomatologa, czy w gabinecie medycyny...
- Mam nadzieję, że już na inaugurację pokażemy, iż jest to nowa Lechia. W ekstraklasie można wygrać z...
Województwo pomorskie dysponuje jedną karetką neonatologiczną, używaną w sytuacji bezpośredniego zagrożenia...
Arka po raz czwarty staje do gry w półfinale Pucharu Polski. Dotychczas tę rundę sforsowała tylko raz, w...
Pacjenci przebywają w warunkach, które uwłaczają ich godności - napisała do nas zrozpaczona czytelniczka....
Jestem jego matką. To jedyne moje dziecko. Miałam go zostawić? - pyta Grażyna Puszkin. Jej syna, Roberta,...
-Przed meczem z Podbeskidziem trzeba wylizać rany i w Bielsku powalczyć o nadrobienie tego, co straciliśmy...
-Podnieśliśmy się z kolan - zapewnia Damian Wleklak, drugi szkoleniowiec Spójni Wybrzeża. Gdańscy piłkarze...
Dzisiaj przedstawiamy artykuł, w którym dr n. med. Małgorzata Sokołowska-Wojdyło, specjalista dermatolog -...