Wybrzeże Gdańsk - Speedway Kraków. Żużlowcy nie mają się...
W trzeciej kolejce Krajowej Ligi Żużlowej Wybrzeże Gdańsk podejmie na stadionie im. Zbigniewa Podleckiego...
Znaleziono 155 artykułów
W trzeciej kolejce Krajowej Ligi Żużlowej Wybrzeże Gdańsk podejmie na stadionie im. Zbigniewa Podleckiego...
Po trzech latach Krystian Pieszczek wraca do Wybrzeża Gdańsk. Wychowanek gdańskiego klubu po raz ostatni...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk zmierzy się na wyjeździe z ROW Rybnik w piątek, 12 maja, o godz. 18. Gdańszczanie...
Fame MMA 12 w Ergo Arenie trwało blisko sześć godzin. Show zgromadziło ok. 10 tys. ludzi na trybunach....
Krystian Pieszczek opuszcza Zdunek Wybrzeże Gdańsk. Żużlowiec opuszcza klub po raz drugi, po trzech...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk po raz kolejny rozczarował i nie wjechał do żużlowej ekstraligi. Lider, który zgubił...
- Wykonaliśmy pierwszy z trzech kroków do playoff. Nie chciałem skreślać Michała Gruchalskiego, ale omal...
- Sędziowie mają ze mną problem. Szybkie wyjście spod taśmy to zasługa koncentracji i refleksu - przyznaje...
Główna Komisja Sportu Żużlowego i organizator, czyli One Sport, a nie klub Zdunek Wybrzeże Gdańsk,...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk będzie miało swojego reprezentanta podczas trzeciej rundy cyklu indywidualnych...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk ma nowego kapitana. Krystian Pieszczek złożył rezygnację po najgorszym w życiu...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk ma powody do zmartwień po pierwszej porażce w sezonie eWinner 1. Ligi Żużlowej....
- Przepraszam kibiców za swoją postawę. To była katastrofa, choć tor był podobny jak na treningach - mówi...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk na niedzielny mecz przeciwko ROW Rybnik wystawia taki sam seniorski skład co na...
- Jest delikatny problem, ale przed nami jeszcze dwa treningi. Liczę, że dojdziemy z chłopakami do ładu -...
Na zarobki żużlowców składają się: kwota gwarantowana przez klub na przygotowanie do sezonu, pieniądze za...
Krystian Pieszczek będzie kapitanem żużlowców Zdunek Wybrzeże Gdańsk w sezonie 2021. Wychowanek przejmie...
Krystian Pieszczek wraca do pełni sił po kontuzji i przygotowuje się do nowego sezonu żużlowego. Lider...
Krystian Pieszczek zostaje w Zdunek Wybrzeże Gdańsk. Żużlowiec w poniedziałek uzgodnił warunki kontraktu na...
- Nie mi oceniać drużynę, ale sobie za ten sezon wystawiam dwóję z plusem. Czeka mnie sporo do poprawy. Są...