Suzuki Arka Gdynia zakontraktowała syna legendy. Trefl...
Suzuki Arka Gdynia ma nowego koszykarza. To rzucający Tomas Pacesas Jr. - syn legendarnego Tomasa Pacesasa,...
Znaleziono 10 artykułów
Suzuki Arka Gdynia ma nowego koszykarza. To rzucający Tomas Pacesas Jr. - syn legendarnego Tomasa Pacesasa,...
To jest hit transferowy. Suzuki Arka Gdynia będzie miała w swoich szeregach kolejnego reprezentanta Polski....
Koszykarze Suzuki Arki Gdynia wygrali z Kociewskimi Diabłami 95:73 (28:24, 24:16, 21:23, 22:11) w pierwszym...
Suzuki Arka Gdynia pozyskała trzeciego środkowego. To Maciej Nagiel, który w poprzednim sezonie grał dla...
- W Gdyni jestem od pięciu lat. Z każdym sezonem utwierdzałem się, że mamy tu odpowiedni klimat i...
Jaki ojciec, taki syn - powiedzenie to sprawdza się również w przypadku trójmiejskich sportowców, których...
Michał Pluta trenował z Asseco Arką Gdynia od lata. Ojciec szukał mu klubu za granicą, ale finalnie...
Trójmiejskie kluby i ich sportowcy promują korzystanie z maseczek ochronnych podczas pandemii koronawirusa....
- Staram się nigdy nie zwieszać głowy i grać do ostatnich sekund. Nie ma co patrzeć w tył. Jestem...
Podpisywanie wieloletnich kontraktów w Asseco Gdynia sprawiło, że tylko jeden z podstawowych koszykarzy nie...