Do piekła i z powrotem. Biografia Krzysztofa Jaryczewskiego
Krzysztof Jaryczewski postanowił uporządkować swoje życie. Pomógł mu w tym Kamil Wicik, czego efektem jest...
Znaleziono 36 artykułów
Krzysztof Jaryczewski postanowił uporządkować swoje życie. Pomógł mu w tym Kamil Wicik, czego efektem jest...
Książeczka sanepidowska nie obowiązuje już od 2008 r. Została zastąpiona orzeczeniem do celów...
Lubicie czasem zamiast wyjść do muzeum czy do galerii, poobcować ze sztuką we własnym domu? Jeśli tak, mamy...
Upolowane po wielogodzinnym poszukiwaniu w sklepach muzycznych lub na targach, te pożyczone i nigdy nie...
Każdy z nas może dbać o bociany, dzieci także. Dzięki wspólnej akcji przyrodników projektu Bociany.pl i...
Zaczytane Trójmiasto to cykl, w którym polecamy trójmiejskie nowości książkowe. Lokalny rynek wydawniczy...
Gdynia znalazła ciekawy i nieszablonowy sposób na promocję miasta i przybliżanie jego historii najmłodszym,...
Nasza czytelniczka, pani Anna, straciła dotychczasową pracę przez kryzys wywołany koronawirusem. Nową...
Wbrew myśli znanego przysłowia, że cudze chwalimy, a swojego nie znamy, postanowiliśmy pokazać, że owszem -...
Porady prawne to dział, w którym trójmiejscy prawnicy pomagają rozwiać wątpliwości czytelników dotyczące...
Zosia Gorska i Iga Ossowska, uczennice III LO w Gdyni, w ramach olimpiady Zwolnieni z Teorii walczą z...
Jakiś czas temu wpadła mi w ręce maleńka książeczka, którą planowałam "połknąć" w jedno popołudnie. Sto...
Ma 21 lat, a już ma na swoim koncie kilka znaczących sukcesów, np. wykonanie recitalu chopinowskiego dla...
Ostatnie dni roku to gorący czas na rynku tzw. pracy tymczasowej. Roznoszenie paczek, sprzedaż choinek czy...
Po co płacić za coś, co można mieć za niewielkie pieniądze, a nawet za darmo? Czy warto kupować płytę,...
Znamy już laureatów tegorocznej Nagrody Literackiej Gdynia. Uroczyste wręczenie Kostek Literackich odbyło...
Jeśli nie masz jeszcze pomysłu na prezent z okazji Dnia Dziecka, a chcesz podarować coś wyjątkowego i...
Zajęcia literackie, językowe, plastyczne, muzyczne, turnieje gier planszowych i RPG, spotkania z autorami,...
Okres przedświąteczny zwykle "czyści" nasze portfele, ale też daje możliwość dodatkowego zarobku....
W internecie kwitnie handel nielegalnymi dokumentami. Jedne opatrzone tytułem "kolekcjonerski", który ma...