Michalczewski, Zeszutek, Suchenia... Co czytają znani...
W naszym cyklu "Co oni czytają?" sprawdzamy, po jakie książki sięgają reprezentanci różnych profesji....
Znaleziono 9 artykułów
W naszym cyklu "Co oni czytają?" sprawdzamy, po jakie książki sięgają reprezentanci różnych profesji....
- Biegun, pod wieloma względami, był dla mnie bramą do innego świata - mówi dzisiaj podróżnik Marek...
Słynne powiedzenie mówi, że najlepsze historie pisze samo życie. Trudno się z tym nie zgodzić. Nic dziwnego...
Podróżnik, założyciel fundacji, który od lat przemierza świat pokazując, jak wiele stawia przed nami...
Zdobył dwa bieguny Ziemi, zwiedził miejsca uznawane przez większość z nas za niedostępne, ale dopiero...
'Zacznij od Bacha' i 'Chałupy welcome to' wybrzmiały w poniedziałek w sopockiej Zatoce Sztuki. Zbigniew...
12.10. Udało mi się skończyć pracę nad książką dla National Geographic. 30.10. Miałem niezwykłe spotkanie...
Premiera książki "Odkrywanie smaku" autorstwa Marka Kondrata i szefów kuchni Hilton Gdańsk, była...
W księgarniach ukazała się kolejna książka podróżnika i polarnika Marka Kamińskiego. "Wyprawa" jest...