Planuj Tydzień: majówka, Rod Stewart, hity Wodeckiego,...
Już dziś rozpoczyna się wyczekiwana chyba przez wszystkich majówka. Czas oddechu, odpoczynku i regeneracji...
Znaleziono 183 artykuły
Już dziś rozpoczyna się wyczekiwana chyba przez wszystkich majówka. Czas oddechu, odpoczynku i regeneracji...
W najbliższych dniach zwalniamy nieco tempo, a to za sprawą zbliżających się świąt Wielkiejnocy. W naszym...
W marcu jak w garncu i podobnie jest w tym tygodniu w Trójmieście i w naszym Kalendarzu imprez. Czego tu...
- Dorastanie przy Arce było w pierwszym etapie mojego życia sposobem na życie. Zaimponowało mi to, że nie...
Od odsłonięcia tablicy pamiątkowej w ECS rozpoczną się w poniedziałek, 13 stycznia 2025 r., obchody 6....
Od kilku dni trwa karnawał. Nic dziwnego zatem, że nasz Kalendarz imprez pęka w szwach, jeśli chodzi o...
W dawnym Gdańsku święta Bożego Narodzenia nie były tak bardzo skomercjalizowane jak obecnie. Niemniej...
Przed nami kolejny grudniowy weekend i za chwilę święta Bożego Narodzenia. Jak go spędzić z dziećmi, by...
Przed nami ostatni tydzień Jarmarku Bożonarodzeniowego. Impreza codziennie przyciąga wielu spacerowiczów,...
Przed nami kolejny grudniowy i z pewnością świąteczny weekend. Jak go spędzić z dziećmi? W najbliższych...
Święta za pasem, a ty wciąż nie masz pomysłu na prezenty pod choinkę? Wbrew pozorom skompletowanie...
Święta tuż-tuż, a Trójmiasto staje się coraz bardziej nastrojowe i bajkowe za sprawą iluminacji...
Gdański Jarmark Bożonarodzeniowy zdobył pierwsze miejsce w prestiżowym konkursie Best Christmas Markets in...
Bajkowa parada przyciągnęła ogromne tłumy i oficjalnie rozpoczęła Jarmark Bożonarodzeniowy 2024. W...
Przed nami kolejny listopadowy weekend, jak go spędzić z dziećmi? W najbliższych dniach w Trójmieście nie...
Wszystko jest już prawie gotowe, trwają ostatnie "szlify", by już w najbliższy piątek, 22 listopada,...
Kolejny tydzień listopada na horyzoncie i drugi długi weekend przed nami, który sprzyja wypoczynkowi i...
Koncertowe wykonanie Toski z udziałem Sondry Radvanovsky, Piotra Beczały i Erwina Schrotta, premiera...
Październik jak co roku ma nam dużo zaoferowania. W tym tygodniu tradycyjne obchody święta piwa, Noc...
Trzydniowe rekolekcje ewangelizacyjne, które w Gdańsku odbędą się 12-14 lipca, poprowadzi ks. John...