"Jak zostałem arkowcem. Na chuligańskim...
- Dorastanie przy Arce było w pierwszym etapie mojego życia sposobem na życie. Zaimponowało mi to, że nie...
Znaleziono 13 artykułów
- Dorastanie przy Arce było w pierwszym etapie mojego życia sposobem na życie. Zaimponowało mi to, że nie...
Lechia Gdańsk zna przyczyny porażki z Motorem Lublin 0:1, która w zestawieniu z niedzielnym zwycięstwem GKS...
- Miejsce w tabeli nie wypłynie na ocenę, natomiast wypłynie na nią ilość punktów. Jeżeli wygramy mecz z...
- Trwają burzliwe rozmowy na różne tematy, tam na "górze" - przyznaje Szymon Grabowski, gdy pytamy o...
Lada chwila z piłkarzy pozyskanych od zakończenia poprzedniego sezonu, i to nie licząc tych, którzy wrócili...
Wiemy, co wydarzyło się w szatni gospodarzy, w przerwie meczu Lechia Gdańsk - Raków Częstochowa....
Lechia Gdańsk pokonała Raków Częstochowa 3:1 (0:1) i na półmetku rozgrywek PKO BP Ekstraklasa zajęła 3....
Jeśli Lechia Gdańsk nie przegra u siebie z Rakowem Częstochowa, na półmetku rozgrywek PKO BP Ekstraklasa...
- Powiem szczerze, że nie wiem, kto decydował w Lechii Gdańsk w sprawie transferów. To znaczy domyślam się,...
O północy zamknęło się okno transferowe w ekstraklasie. Teraz można pozyskać już tylko piłkarzy, którzy są...
Flavio Paixao w dniu 36. urodzin zrobił kolejny krok w kierunku, aby zostać pierwszym zagranicznym...
Stal Mielec okazała się idealnym rywalem na przełamanie dla Lechii Gdańsk. Dariusz Skrzypczak, trener...
W tym sezonie Lechia Gdańsk w ekstraklasie wygrała tylko z beniaminkiem. Jest zatem duża szansa na...