Lechia Gdańsk - Zagłębie Sosnowiec 4:0. Efektowne... LIVE!
Lechia Gdańsk wygrała piąty mecz z rzędu w Fortuna 1. Lidze. W 24. kolejce pokonała u siebie Zagłębie...
Znaleziono 15 artykułów
Lechia Gdańsk wygrała piąty mecz z rzędu w Fortuna 1. Lidze. W 24. kolejce pokonała u siebie Zagłębie...
- Powiem szczerze, że zupełnie się nie boję naszego podejścia do Zagłębia Sosnowiec. Mam to szczęście, że...
Arka Gdynia grała w poprzedniej kolejce jako pierwsza i straciła fotel lidera Fortuna 1. Ligi na rzecz...
Regulamin rozgrywek Fortuna 1. Ligi jest jasny i wskazuje, że Arka Gdynia straciła fotel lidera Fortuna 1....
Lechia Gdańsk wygrała na wyjeździe z Podbeskidziem Bielsko-Biała 2:1, mimo że do przerwy przegrywała 0:1....
- Obawy nie ma, bo wiadomo, jaki jest terminarz. Lechia Gdańsk, która może nas wyprzedzić i zrównać się...
Arka Gdynia została ukarana przez Komisję Dyscyplinarną PZPN za mecz 16. kolejki Fortuna 1. Ligi z Lechią...
- Nic nie było konsultowane. Jeśli ktoś by mnie zapytał, to bym powiedział, że nie chcę grać. Pytałem się...
Arka Gdynia zremisowała na wyjeździe z GKS Katowice 1:1 (1:0), choć prowadziła od 19. do 73. minucie po...
Arka Gdynia w wyjazdowym meczu w GKS Katowice zamierza zdobyć tytuł mistrza półmetka Fortuna 1. Ligi, o ile...
Czy Lechia Gdańsk, remisując z Zagłębiem Lubin 1:1, pogrzebała szanse, by zdobyć cenniejszy medal w...
- Z racji miejsca w tabeli czas jest bardzo miły. Będziemy robić wszystko, aby ten rok zakończyć w takich...
Wraz z rozpoczęciem rundy rewanżowej w piłkarskiej ekstraklasie zmieniają się zasady ustalania kolejności...
- Żałujemy punktów zgubionych z Arką i Pogonią, ale myślę, że zakończymy rok na pozycji lidera ekstraklasy....
Dawno nie było tak emocjonującego finiszu rundy jesiennej w ekstralidze rugbistów. Przed siódmą kolejką na...