Trefl Gdańsk wymienia atakujących. Jakub Jarosz kończy,...
Jakub Jarosz ogłosił zakończenie kariery sportowej. Trefl Gdańsk nie jest zaskoczony tą decyzją. Już...
Znaleziono 49 artykułów
Jakub Jarosz ogłosił zakończenie kariery sportowej. Trefl Gdańsk nie jest zaskoczony tą decyzją. Już...
Trefl Gdańsk praktycznie zapewnił sobie utrzymanie w PlusLidze, a wciąż ma szansę na udział w fazie...
Lukas Kampa do Trefla Gdańsk przychodził w 2021 roku jako mistrz Polski z Jastrzębskim Węglem. W niedzielę,...
Trefl Gdańsk musiał dokonać transferu kolejnego atakującego. Kontrakt, ale tylko do końca października,...
Trefl Gdańsk został dostrzeżony i nagrodzony. Na Gali Polskiej Ligi Siatkówki 2024, która odbyła się w...
Trefl Gdańsk zakończył budowanie składu na sezon 2024/25 na kolejnej pozycji. Znamy już komplet środkowych...
Trefl Gdańsk po pięciosetowych thrillerach w Ergo Arenie, w 26. kolejce PlusLigi zagra na wyjeździe z...
Trefl Gdańsk zagra z KGHM Cuprum Lubin we wtorek, 30 stycznia, o godz. 17:30. W oczekiwaniu na mecz 19....
- Zakładałem sobie, żeby pojechać zagranicę i ograć się, zmienić środowisko. W planie miałem powrót po roku...
Trefl Gdańsk przedłużył kontrakt z trenerem Igorem Juriciciem na sezon 2023/24. Jednak jeszcze w obecnych...
Trefl Gdańsk zagra w środę, 8 marca, na wyjeździe. O godz. 17:30 rozpocznie zaległy mecz 18. kolejki...
Trefl Gdańsk zagra w sobotę, 11 lutego, o godz. 20:30, na wyjeździe z drużyną LUK Lublin. Żółto-czarni...
W niedzielę, 30 października, Trefl Gdańsk zagra na wyjeździe z Grupą Azoty ZAKSA Kędzierzyn-Koźle. To...
Trefl Gdańsk zamknął skład siatkarzy na sezon 2022/23. Dwa ostatnie miejsca obsadzili przyjmujący: Jakub...
Piotr Orczyk, zgodnie z naszymi zapowiedziami z początku kwietnia, został nowym przyjmującym Trefla Gdańsk....
Patryk Niemiec na dwa, a Jan Gałązka na najbliższy sezon podpisali kontrakty z Treflem Gdańsk. Tymi...
Trefl Gdańsk zakontraktował nowego rozgrywającego. Czy numer jeden na tej pozycji - Lukas Kampa powinien...
Mariusz Wlazły przedłużył kontrakt z Treflem Gdańsk do końca sezonu 2022/23. Kapitan żółto-czarnych został...
Andrea Anastasi nie będzie jednak trenerem Trefla Gdańsk. Szkoleniowiec być może z Warszawy przeniesie się...
- Myślę, że ten zespół ma potencjał, aby jeszcze niejedną osobę i drużynę zaskoczyć. W siatkówkę chciałbym...