Arka Gdynia wypłaci piłkarzom premię za awans. Tłumaczy...
Arka Gdynia wypłaci piłkarzom premię za awans do PKO BP Ekstraklasy. Na ten cel klub zarezerwował ponad...
Znaleziono 2072 artykuły
Arka Gdynia wypłaci piłkarzom premię za awans do PKO BP Ekstraklasy. Na ten cel klub zarezerwował ponad...
AMW Arka w bardzo słabym stylu zakończyła nieudany sezon Orlen Basket Ligi. Gdynianie przegrali z GTK...
Arka Gdynia zrealizowała główny cel, jakim było zdobycie awansu do PKO BP Ekstraklasy. Jednak Szymon...
- Grzeczni chłopcy zostali w domu. Wyszliśmy jak banda pewna siebie, wiedząca, co chce zrobić, taka bardzo...
Jeśli Arka Gdynia pokona Bruk-Bet Termalikę Nieciecza to na trzy kolejki przed zakończeniem rozgrywek...
Lechia Gdańsk konsekwentnie realizuje strategię, którą zarysowaliśmy już 12 kwietnia, gdy była jeszcze...
W spotkaniu 28. kolejki Orlen Basket Ligi Trefl Sopot wygrał w hali 100-lecia Sopotu z Dzikami Warszawa...
Lechia Gdańsk gromadzi dodatkową dokumentację, którą złoży do Komisji Odwoławczej ds. Licencji Klubowych,...
Arka Gdynia i Michał Marcjanik stoją przed wielkim dniem. Żółto-niebiescy w 31. kolejce liczą na...
Arka Gdynia stoi przed wielką szansą, aby już na trzy kolejki przed końcem sezonu zasadniczego Betclic 1....
Arka Gdynia wygenerowała łącznie ponad 15 milionów złotych strat działalności z lat ubiegłych. Jednak...
- Wracamy nie w pełni usatysfakcjonowani. Przed nami bardzo ważne spotkanie z Bruk-Betem Termaliką...
Energa Ogniwo Sopot nie zawiodło swoich kibiców i odniosło pewne zwycięstwo nad Juvenią Kraków 36:10....
Po serii dwóch zwycięstw na parkietach Orlen Basket Ligi zawodnicy Trefla Sopot już w sobotę, 26 kwietnia,...
Po miesięcznej przerwie do ligowej rywalizacji wracają rugbiści. W 14. kolejce ekstraligi rugby na swoim...
W Orlen Basket Lidze zapowiada się bardzo ciekawa końcówka sezonu. Nie tylko ze względu na zbliżające się...
- Byłem w ekstraklasie i radziłem sobie dobrze. Niestety, miałem dużo urazów. Gdy tylko łapałem formę,...
Arka Gdynia już na pięć kolejek przed końcem sezonu zasadniczego Betclic 1. Ligi zapewniła sobie miejsce w...
Arka Gdynia zaszokowała 7 października ubiegłego roku i to pod wieloma względami, gdyż po wyjazdowej...
Arka Gdynia w tym sezonie na zapleczu ekstraklasy już nie pobije rekordu w liczbie wygranych meczów z rzędu...