Nowe oblicze Krzywego Domku. Food hall oficjalnie otwarty
Krzywy Domek w Sopocie diametralnie zmienił swoje oblicze. W tym ikonicznym budynku, będącym jednym z...
Znaleziono 237 artykułów
Krzywy Domek w Sopocie diametralnie zmienił swoje oblicze. W tym ikonicznym budynku, będącym jednym z...
Po raz 14. przewodnik "Poland 100 Best Restaurants" przyznał swoje wyróżnienia najlepszym restauracjom w...
Nastała wiosna. Wszystko budzi się do życia - przyroda, zwierzęta, ludzie, a także trójmiejska scena...
Nadszedł czas na nowy rozdział w kulinarnej przygodzie showmana, Kuby Wojewódzkiego. W mediach...
W pierwszej tegorocznej odsłonie cyklu Nowe Lokale odwiedziliśmy aż pięć pysznych miejsc, które niedawno...
Od dłuższego czasu planowałam odwiedzić Osterię Fino, młodszą siostrę gdańskiej restauracji Fino...
To miejsce od dawna mnie intrygowało. Jednocześnie kusiło opiniami i odpychało wizją długich kolejek. O...
W niedzielny wieczór gwiazdy kulinariów i show biznesu połączyły siły, aby pomóc Tomkowi Jakubiakowi,...
W piątek w restauracji Fisherman w Sopocie odbyła się nietypowa kolacja inspirowana... barami mlecznymi....
W ostatnich tygodniach Trójmiasto pożegnało się z kilkoma restauracjami i jedną szczególnie ważną...
W październikowej odsłonie Nowych Lokali będzie przede wszystkim bardzo azjatycko: odwiedziliśmy niewielką...
Nowoczesna kuchnia europejska, dwa rodzaje pizzy, azjatyckie klasyki, a na deser królewskie bezy i...
Rozpoczął się Sunset Square 2024. Muzyczne wydarzenie w Gdyni pierwszego dnia głównie przyciągnęło rodziny...
Czas na letnią odsłonę naszego cyklu Nowe lokale. Jak na wakacje przystało, naszą kulinarną podróż...
Już po raz siódmy na najpopularniejszej gdyńskiej ulicy zagościł wielki festiwal dla miłośników street...
Ponownie trafiłam do małego kulinarnego zagłębia poza ścisłym centrum. Tym razem odwiedziłam niebanalną,...
Jednym z nieodłącznych elementów świętowania Dnia Dziecka są lody. W końcu to ulubiony przysmak większości...
Beach bary w Trójmieście przeżywają oblężenie każdego lata, zwłaszcza gdy dopisuje pogoda. Wybraliśmy się...
Kolejnym przystankiem na mojej kulinarnej trasie było rodzinne bistro Moja Gruzja na Zaspie, działające...
Po raz 13. przewodnik "Poland 100 Best Restaurants" przyznał swoje wyróżnienia najlepszym restauracjom w...