Czy kupno mieszkania od dewelopera trzeba zgłosić do...
Decydując się na zawarcie transakcji na rynku pierwotnym, warto wiedzieć, czy kupno mieszkania od...
Znaleziono 572 artykuły
Decydując się na zawarcie transakcji na rynku pierwotnym, warto wiedzieć, czy kupno mieszkania od...
Nie milkną echa afery mieszkaniowej z udziałem Karola Nawrockiego, kandydata na prezydenta z poparciem PiS....
Open'er 2025: w końcu, po 2 miesiącach niepokojącej ciszy ze strony organizatora, poznaliśmy kolejnych...
Własne mieszkanie to marzenie wielu z nas. Najszybszym sposobem kupna mieszkania jest zaciągnięcie kredytu...
Zawierając transakcję na rynku nieruchomości, warto wiedzieć, czy urząd skarbowy sprawdza, skąd masz...
Warto rozważyć kupno mieszkania za gotówkę, jeśli masz wystarczającą rezerwę finansową, chcesz uniknąć...
Transakcja kupna-sprzedaży działki ROD czasami budzi wątpliwości, ponieważ nowy działkowicz nigdy nie...
W transakcjach kupna-sprzedaży nieruchomości kolejność przekazania pieniędzy i podpisania aktu notarialnego...
Dofinansowanie dla działkowców - do 21 marca można składać wnioski do drugiej edycji programu samorządu...
Małe mieszkania mają przy zakupie wyższą cenę m kw., a duże mieszkania niższą - to znana zasada. Na rynku...
Marzysz o własnym miejscu na łonie natury, gdzie będziesz mógł odpocząć od miejskiego zgiełku? Działka...
Działki ROD to miejsca do rekreacji i odpoczynku na świeżym powietrzu, często w dobrej lokalizacji i z...
Kiedyś wysyłanie listów, ewentualnie opłacanie rachunków. Dziś przepisy siostry Anastazji, rajstopy,...
Opublikowany dziś o godz. 11 ranking, w którym prezentujemy najlepiej oceniane gabinety weterynaryjne w...
Wartościowe przedmioty czy tanie błyskotki? Ratowanie się w sytuacji podbramkowej czy regularny sposób na...
Równocześnie z pracami remontowymi w zabytkowym Dworze Zakoniczyn przebadano znajdującą się tuż obok...
- Dorastanie przy Arce było w pierwszym etapie mojego życia sposobem na życie. Zaimponowało mi to, że nie...
Miejski przewoźnik GAiT ubiegał się o dofinansowanie zakupu 11 tramwajów z Krajowego Programu Odbudowy....
Lech Żurek po 12 latach przestał pełnić funkcję prezesa Przedsiębiorstwa Komunikacji Autobusowej, czyli...
W roku 1954 okres bezpośredniego przygotowania do świąt Bożego Narodzenia rozpoczyna się apelem "Gdańskich...