Dziś nocny przejazd rowerowy
W sobotę, 7 września 2024 r., odbędzie się 20. Nocny Przejazd Rowerowy przez Gdynię. Strat i meta przy...
Znaleziono 15 artykułów
W sobotę, 7 września 2024 r., odbędzie się 20. Nocny Przejazd Rowerowy przez Gdynię. Strat i meta przy...
Idą święta, a my wciąż zastanawiamy się nad prezentami dla rodziny i znajomych, którzy najchętniej nie...
Jesień nadeszła z przytupem. Zanim jednak zniesiesz rower do piwnicy, pomyśl o niej jako o wyzwaniu....
Przestrzennie zwarty Sopot będąc miastem niedużych odległości powinien być rajem dla rowerzystów. Ale nie...
Co za dużo to niedobrze. Oświetlenie roweru to ważny temat, zwłaszcza w porze jesienno-zimowej....
Używanie oświetlenia rowerowego, odblasków i odpowiednio widocznej odzieży jest niezbędne do bezpiecznego...
- Wielu rowerzystów kompletnie nie przejmuje się tym, że są niewidoczni na drodze. Nawet po zmroku nie...
We wtorkowy wieczór po raz trzeci i ostatni odbyła się nasza akcja "Widzimy się na drodze". Do rowerzystów...
Blisko pięciuset rowerzystów przyjechało w środę wieczorem na Bulwar Nadmorski w Gdyni, gdzie rozdawaliśmy...
Nie świeć tylko oczami, świeć dobrym przykładem - to hasło naszej akcji "Widzimy się na drodze". Tak jak...
"Widzimy się na drodze" - to hasło przewodnie naszej rowerowej akcji, podczas której w czwartkowy wieczór...
Sezon rowerowy w pełni. Wielu rowerzystów, osób aktywnych wyrusza w tym czasie na wymarzone wyprawy zarówno...
Ministerstwo Transportu, Gospodarki Morskiej i Budownictwa przesłało do konsultacji projekt nowelizacji...
Skoro czasu było mało, trzeba było pomyśleć, jak w inny sposób moglibyśmy dostać się na południe, tak by...
Mijały dni, a ja siedziałem bezczynnie. Ominęła mnie wspaniała przygoda. Próbowałem to ukoić jazdą na...