Widzew Łódź - Lechia Gdańsk. Potrzebna szybka piłka i...
Lechia Gdańsk ze strefy spadkowej PKO BP Ekstraklasy wyrwała się niemal w tym samym momencie co w...
Znaleziono 83 artykuły
Lechia Gdańsk ze strefy spadkowej PKO BP Ekstraklasy wyrwała się niemal w tym samym momencie co w...
Z sześciu trójmiejskich drużyn, które grały w w V rundzie Pucharu Polski na Pomorzu awans do kolejnej rundy...
Kibice rugby chcący obejrzeć ligowe zmagania powinni wybrać się w sobotę do Gdyni, bo kolejna okazja do...
- Dorastanie przy Arce było w pierwszym etapie mojego życia sposobem na życie. Zaimponowało mi to, że nie...
Gedania 1922 Gdańsk zwieńczyła 2024 rok porażką 0:3 (0:1) z rezerwami Lecha Poznań. Mecz od początku nie...
- Wiemy, że nasza gra obronna nie zachwyca i jest to... delikatnie powiedziane. "Mental" nie jest jest na...
"Kibice bronią trenera Szymona Grabowskiego i to jest fantastyczna robota, bo stawiają się za trenerem w...
Lechia Gdańsk boryka się z plagą kontuzji. Rozpoczęła się już w okresie przygotowawczym, w którym dłuższe...
Arka Gdynia ma o jednego akcjonariusz mniej. Marcin Gruchała poprzez poprzez Squadra G SARL wykupił Ejsmond...
- W poprzednim sezonie klub odniósł wielki sukces i bardzo chcielibyśmy go ponownie. Chcemy wygrywać tyle...
- Jestem szczęśliwy. To bardzo ważna wygrana - przyznał Rifet Kapić, który po przerwie mógł strzelić...
Lechia Gdańsk wygrała na wyjeździe z Górnikiem Łęczna 1:0 (0:0) i jako pierwsza drużyna w tym sezonie w...
Lechia Gdańsk w 28. kolejce bronić będzie pozycji lidera w wyjazdowym meczu z Górnikiem Łęczna, który jest...
Lechia Gdańsk zaprezentowała jesienią aż 13 nowych zawodników, 4 kolejnych otrzymało ponownie szanse po...
Lechia Gdańsk zagra w 11. kolejce Fortuna 1. Ligi o dwa cele. Zmniejszenie strat przed ligową przerwą do...
Lechia Gdańsk odczuwa niedosyt po bezbramkowym remisie z Bruk-Betem Termaliką w Niecieczy. Szymon Grabowski...
Lada chwila z piłkarzy pozyskanych od zakończenia poprzedniego sezonu, i to nie licząc tych, którzy wrócili...
Lechia Gdańsk została oficjalnie sprzedana. 95 procent akcji piłkarskiej spółki przejął Football Culture...
- Wszyscy byliśmy zmęczeni i to nie fizycznie, ale psychicznie. Jeden pan cały czas wtrącał się do...
Minęła doba, odkąd skierowaliśmy do Lechii Gdańsk pięć pytań natury finansowej i transferowej. Nie...