Przed meczem Stal Mielec - Lechia Gdańsk. Bogdan Wiunnyk:...
- Mecz w Mielcu będzie dla nas ważny pod kątem zdobycia trzech punktów. To nasze główne zadanie -...
Znaleziono 73 artykuły
- Mecz w Mielcu będzie dla nas ważny pod kątem zdobycia trzech punktów. To nasze główne zadanie -...
Mateusz Jachlewski po ponad 30 latach gry zakończył bogatą sportową karierę. Wicemistrz świata z 2007 roku...
- Jestem szczęśliwy. To bardzo ważna wygrana - przyznał Rifet Kapić, który po przerwie mógł strzelić...
Lechia Gdańsk rozpoczyna drugi tydzień zgrupowania w Turcji. Obozy mają to do siebie, że ogrom pracy mają...
Lechia Gdańsk ma najwięcej obcokrajowców w Fortuna 1. Lidze. To piłkarze w sumie aż 11 nacji. Tylu również...
Lechia Gdańsk zatrudniła tak długo wyczekiwanego obrońcę. Andrei Chindris obdarzony został wielkim...
Arka Gdynia do nowego sezonu może przystąpić beż żadnego bramkarza, z którymi kończyła poprzednie...
Ryszard Wieczorek jest pierwszym trenerem Arki Gdynia, który przegrał w debiucie od blisko 3 lat. Ostatnie...
Lechia Gdańsk nie zdobyła gola i nie wygrała od trzech kolejek w PKO BP Ekstraklasie. W spotkaniu z...
- Wszyscy poczuliśmy nową, pozytywną energię. Czasami jest tak, że ci, którzy nie grają lub grają mniej, z...
Lechia Gdańsk do meczu z Miedzią Legnica podchodzi tak jakby w piątek... kończył się świat. Marcin...
Lechia Gdańsk przeprowadziła dwa transfery last minute. Dołączył 21-letni Louis Poznański, lewy obrońca z...
- Celem na rundę jest utrzymanie, ale jak się uda, to oczywiście powalczymy o coś więcej. Ci którzy...
- Żużel to 90 procent mojego życia. Nawet po wyjściu ze stadionu telefon nie milczy, a wręcz przeciwnie....
- Nikt nie jest zadowolony z tego, w jakiej sytuacji jesteśmy. Wszyscy musimy zrobić znacznie więcej, to...
- Odbyliśmy poważną, męską rozmowę wewnątrz drużyny i powinno być coraz lepiej. Chciałbym zagrać z Suzuki...
Lechia Gdańsk na koniec roku rozegra zaległy mecz z Górnikiem Zabrze z 2. kolejki PKO BP Ekstraklasy. Jeśli...
- My potrzebujemy ludzi optymalnie przygotowanych do wojny, do walki wręcz od samego początku. Jestem...
Są takie miejsca w Trójmieście, które znajdują się w bardzo atrakcyjnych pod wieloma względami...
Joeri De Kamps podpisał kontrakt w Lechii Gdańsk na dwa lata z opcją przedłużenia o kolejny sezon. 30-letni...