Motor Lublin - Lechia Gdańsk. John Carver: Mamy plan, aby...
- Wiemy, jak trudna jest sytuacja w tabeli, ale mamy plan, aby zostać w ekstraklasie - zapewnił John...
Znaleziono 30 artykułów
- Wiemy, jak trudna jest sytuacja w tabeli, ale mamy plan, aby zostać w ekstraklasie - zapewnił John...
W 12. dniu Igrzysk Olimpijskich Paryż 2024 jest wreszcie złoty medal dla Polski. We wspinaczce na czas...
- Wydaje mi się, że szanse są dość małe - tak Karol Czubak ocenia możliwość odejścia z Arki Gdynia już...
- Miejsce w tabeli nie wypłynie na ocenę, natomiast wypłynie na nią ilość punktów. Jeżeli wygramy mecz z...
Już wiemy, że Lechia Gdańsk ma mieć budżet o połowę mniejszy niż w poprzednim sezonie. Jednak ubytek ponad...
- Nie mogę ocenić Euro 2020 pozytywnie, gdy chodzi o wynik. Personalnie to dla mnie jednak wciąż wielkie...
Lechia Gdańsk w klasyfikacji Pro Junior System spadła 5. na 11. miejsce w ekstraklasie w porównaniu z...
- Jesteśmy bardzo szczęśliwi, ogromnie się cieszę. Naprawdę jestem dumny z tych chłopaków. Przeszliśmy tyle...
Lechia Gdańsk wygrała na wyjeździe ze Śląskiem Wrocław 2:1 (1:1) w 37. kolejce ekstraklasy. W końcowej...
Michał Nalepa zaliczył w Poznaniu setny mecz w ekstraklasie, w ostatniej kolejce pauzował, co mu się...
Lechia Gdańsk w ostatniej kolejce ekstraklasy wszystko ma we własnych rękach. Jeśli wygra we Wrocławiu ze...
- Jeśli chodzi o pierwsze mecze po pandemii, miałem lekki problem z kolanem, ale zgłosiłem trenerowi, że...
- Aby skończyć ligę, trzeba będzie grać co trzy dni. To jest do zrobienia, ale pojawi się sporo kontuzji....
Arka Gdynia i Lechia Gdańsk znalazły się w gronie 9 klubów, którym PZPN przyznał licencje do gry w...
Tylko dwa razy drużyna z 1. miejsca po sezonie zasadniczym została mistrzem Polski, odkąd wprowadzono...
Rugbiści Arki Gdynia utrzymali się w ekstralidze. W decydującym meczu pokonali u siebie Juvenię Kraków...
- Artur Sobiech to dobry napastnik. Jest kilka klubów nim zainteresowanych. Musimy więc spokojnie...
- Nie będę opowiadał, że chłopak wybroni nam mecz, ale przecież tak się może zdarzyć. Każdy ma swoje szanse...
- Wierzę, że już w tym sezonie wyczerpaliśmy limit przegranych i do końca rozgrywek będą same wygrane....
Mniejszościowi akcjonariusze Lechii Gdańsk już nie chcą firmować polityki większościowego udziałowca, a tym...