Lechia Gdańsk - Puszcza Niepołomice. Nie dać sobie...
Lechia Gdańsk po meczu, w którym odniosła najwyższe zwycięstwo (3:1) w sezonie 2024/25, zmierzy się z...
Znaleziono 92 artykuły
Lechia Gdańsk po meczu, w którym odniosła najwyższe zwycięstwo (3:1) w sezonie 2024/25, zmierzy się z...
Kibice Arki Gdynia w sezonie 2024/25 mogą pochwalić się najwyższą średnią frekwencją w domowych meczach od...
- Myślę, że przyjdą te zwycięstwa i zaczniemy grać jak w poprzednim sezonie. Będę się starał, aby tych goli...
Lechia Gdańsk dotychczas grała finały, a każdy kolejny miał taki numer, ile kolejek pozostawało do końca...
Lechia Gdańsk podejmie Widzew Łódź w piątek, 10 lutego o godzinie 20:30. Nie musi obawiać się napastnika,...
Kevin Friesenbichler podpisał kontrakt z Lechią Gdańsk do 30 czerwca 2025 roku. Dla austriackiego...
Gdyby w tej chwili zakończyły się rozgrywki o mistrzostwo Polski do lat 18, Arka Gdynia miałaby srebrny...
5 marca do gry wracają najniższe ligi piłkarskie. Na boiskach zobaczyć będzie można zespoły m.in. z IV i V...
Lechia Gdańsk dokonała trzech zmian kadrowych w dniu wigilii. Do zespołu dołączyli: Michał Buchalik z Wisły...
Lechia Gdańsk wtorkowym, popołudniowym treningiem rozpoczęła przygotowania do meczu z Rakowem Częstochowa,...
"Myślę, że najważniejszym ruchem trenera Tomasza Kaczmarka było uwolnienie taktycznie zawodników, sugerując...
Lechia Gdańsk odniosła najwyższe zwycięstwo od blisko roku, gdy również 4:0 u siebie pokonała Podbeskidzie...
Lechia Gdańsk kończyła poprzedni i rozpoczynała obecny sezon PKO BP Ekstraklasa w Białymstoku. Pomiędzy tym...
- Nie mogę ocenić Euro 2020 pozytywnie, gdy chodzi o wynik. Personalnie to dla mnie jednak wciąż wielkie...
Lechia Gdańsk jeszcze nigdy pod wodzą Piotra Stokowca nie zdobyła w czterech ostatnich meczach ekstraklasy...
Lechia Gdańsk podzieliła się ze Śląskiem Wrocław punktami. Trenerzy obu drużyn po meczu starali się...
- Jestem troszkę rozczarowany brakiem powołania do reprezentacji Polski, bo ten sezon pod względem liczb...
Michał Nalepa w tym roku jest na boisku tam, gdzie dzieją się najważniejsze rzeczy. Strzelił gola, ale i...
- Na boisku oddam całe serce, pokażę wolę walki i charakter, nie odstawię nogi. Chciałbym swoją grą dać...
Firma doradcza Deloitte już 14. raz opublikowała raport "Piłkarska Liga Finansowa". W rankingu ekstraklasy...