Awenta Pogoń Siedlce zdominowała rugbistów Drew Pal 2...
W spotkaniu 9. kolejki ekstraligi rugby, ostatnim w ramach rundy jesiennej Drew Pal 2 Lechia Gdańsk nie...
Znaleziono 25 artykułów
W spotkaniu 9. kolejki ekstraligi rugby, ostatnim w ramach rundy jesiennej Drew Pal 2 Lechia Gdańsk nie...
- Otrzymałem zaufanie, w górę poszła też pewność siebie. Dzięki temu się rozwinąłem i mogłem pokazać...
Lechia Gdańsk na półmetku Fortuna 1. Ligi znalazła się na 3. miejscu głównie dzięki wynikom u siebie....
Lechia Gdańsk pokonała Miedź Legnica 2:0 (1:0). Gole zdobyli: Tomasz Neugebauer i Dominik Piła. To już...
10 marca Lechia Gdańsk rozbiła u siebie Miedź Legnica 4:0 i rozbudziła nadzieje na utrzymanie miejsca w...
Ekstraliga rugby wraca do gry po przerwie i kończy pierwszą rundę rozgrywek. W interesującym meczu Arka...
Rafał Siemaszko zostanie posłem. Były piłkarz Arki Gdynia otrzymał 15 tys. 494 głosów. To trzeci wynik na...
Grzegorz Buczek przed Grzegorzem Wittem i Miłoszem Wałachem - tak wygląda czołówka 11. Plebiscytu na...
Wiktor Kułakow przed Dusanem Kuciakiem i Mariuszem Wlazłym - tak wygląda czołówka 10. Plebiscytu na...
Lechia Gdańsk rozgrywa 13. sezon z rzędu w ekstraklasie. Na półmetku rozgrywek plasuje się na 8. miejscu....
Michał Winiarski przed Rasmusem Jensenem i Dusanem Kuciakiem - tak wygląda czołówka 9. Plebiscytu na...
Lechia Gdańsk jest na półmetku cyklu czterech gier w ciągu 13 dni. Aby maksymalnie zmniejszyć piłkarzom...
Lechia Gdańsk wygrała z Arką Gdynia 47:5 (33:5) na Narodowym Stadionie Rugby w 8. kolejce ekstraligi rugby....
Arka Gdynia zmierzy się z Lechią Gdańsk w 8. kolejce ekstraligi rugby. Beda to 60. derby Trójmiasta...
Polska przegrała z Niemcami 15:35 (8:25) w pierwszym meczu sezonu 2019/2020 na trzecim poziomie rozgrywek...
Reprezentacja Polski w rugby 2 listopada o godzinie 15 w Łodzi rozpocznie międzynarodowy sezon 2019/20....
Półmetek pierwszej części zmagań piłkarskiej ekstraklasy Arka Gdynia zakończyła na 9. miejscu, czyli...
Lechia Gdańsk jest aż dwa razy lepsza niż w poprzednim sezonie. Na to przynajmniej wskazuje dorobek w...
Arka Gdynia Zbigniewa Smółki strzela, ale i traci więcej goli niż drużyny, które prowadzili w jesienią 2016...
- Żałujemy punktów zgubionych z Arką i Pogonią, ale myślę, że zakończymy rok na pozycji lidera ekstraklasy....