Motor Lublin - Lechia Gdańsk. John Carver: Mamy plan, aby...
- Wiemy, jak trudna jest sytuacja w tabeli, ale mamy plan, aby zostać w ekstraklasie - zapewnił John...
Znaleziono 175 artykułów
- Wiemy, jak trudna jest sytuacja w tabeli, ale mamy plan, aby zostać w ekstraklasie - zapewnił John...
- Mecz z Wartą Poznań pokazał, że mamy potencjał na ławce. Na Puchar Polski ze Stalą Stalowa Wola należy...
Lechia Gdańsk została wyeliminowana z Pucharu Polski już w I rundzie. Można mówić o sensacji, gdyż obecnie...
Lechia Gdańsk w I rundzie Pucharu Polski zmierzy się na wyjeździe z beniaminkiem, a zarazem wiceliderem...
- To ani nie była ekscytacja, ani wyzwanie, czy duży stres. Tylko i wyłącznie zadanie. Uważam, że razem z...
Lechia Gdańsk otrzyma od Ekstraklasa SA 3,5 miliona złotych jeszcze przed startem rozgrywek 2024/25. Jak...
W obecnej sytuacji kadrowej dla Lechii Gdańsk każdy piłkarz jest na wagę złota. Jednak Szymona Grabowskiego...
Planowany na sobotę, 29 czerwca o 13:00 we Wronkach sparing Lechii Gdańsk z Lechem Poznań został odwołany....
Lechia Gdańsk wróci do treningów we wtorek, 18 czerwca. W ramach przygotowań gdańszczanie rozegrają 5...
Mateusz Jachlewski po ponad 30 latach gry zakończył bogatą sportową karierę. Wicemistrz świata z 2007 roku...
- Na derby patrzymy przez pryzmat awansu do ekstraklasy. Na pewno będziemy walczyć, a także aby pokazać, że...
Lechia Gdańsk jest pierwszym zespołem od siedmiu lat, któremu udało się zdobyć awans do ekstraklasy od razu...
Lechia Gdańsk liczy na pięciocyfrową frekwencją podczas meczu z GKS Tychy, który rozpocznie się 4 maja o...
Michał Borecki w latach 2013-16 grał w drużynach Lazio Rzym. Z jego znajomości języka włoskiego korzysta...
- Jeśli jedna porażka miałaby nas załamywać, to byłoby niefajne. Widzę w szatni chęć regeneracji, rewanżu....
- Przestrzegam przed dopisywaniem sobie punktów przed meczem - apeluje Wojciech Łobodziński. Trener Arki...
- Na pewno podejdziemy do tego spotkania z nastawieniem bardzo ofensywnym. Jestem przekonany, że...
Lechia Gdańsk wzmocniła się w ofensywie, mimo że podstawowi skrzydłowi już w tym roku zdobyli więcej goli...
- Był to dobry mecz w większości na boisku rywala i jestem z tego zadowolony - podsumował Szymon Grabowski,...
Rifet Kapić, który pauzował z powodu kartek oraz Dawid Bugaj, mający przed tygodniem kłopoty zdrowotne,...