Lechia Gdańsk może utrzymać się już w 32. kolejce. Jakie...
Lechia Gdańsk może zapewnić sobie utrzymanie w PKO BP Ekstraklasie na gruncie sportowym już w 32. kolejce....
Znaleziono 368 artykułów
Lechia Gdańsk może zapewnić sobie utrzymanie w PKO BP Ekstraklasie na gruncie sportowym już w 32. kolejce....
Lechia Gdańsk konsekwentnie realizuje strategię, którą zarysowaliśmy już 12 kwietnia, gdy była jeszcze...
Trener John Carver jako asystent w Newcastle United brał udział w meczu z Arsenalem Londyn, w którym jego...
Lechia Gdańsk w trakcie 28. kolejki PKO BP Ekstraklasy spadła na ostatnie miejsce w tabeli, gdyż Śląsk...
Lechia Gdańsk po meczu, w którym odniosła najwyższe zwycięstwo (3:1) w sezonie 2024/25, zmierzy się z...
- Nie wiem, skąd oni biorą mój numer na WhatsAppie. Francja, Niemcy, Hiszpania, Ameryka... No wszyscy...
- Byłem zachwycony tym, co wtedy pokazał Szymon Weirauch - podkreślał John Carver po wygranej Lechii Gdańsk...
- Nasz sezon zaczyna się tak naprawdę teraz. Złapaliśmy kontakt z drużynami, z którymi walczymy o...
Lechia Gdańsk w oficjalnym komunikacie powtórzyła to, co pod koniec roku usłyszeli akcjonariusze. Żadnych...
Lechia Gdańsk, aby odzyskać licencję, zdecydowała się już teraz przekazać około 800 tysięcy złotych dla...
Lechia Gdańsk została przywrócona do gry w PKO BP Ekstraklasie przez Komisję ds. Licencji Klubowych PZPN....
Lechia Gdańsk nie na takie wieści czekała. Jej licencja pozostaje zawieszona, a jedynym nowym komunikatem...
Lechia Gdańsk straci licencję na grę w PKO BP Ekstraklasie, jeśli nie ureguluje zaległości za transfer...
- W Anglii urodziłem się w ustawieniu 1-4-4-2 - podkreśla trener John Carver. Jednak to wyjście z dwoma...
27 grudnia 2024 roku Komisji ds. Licencji Klubowych PZPN zawiesiła licencję Lechii Gdańsk na rozgrywki w...
Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy Lechia SA zdecydowało o dalszym istnieniu spółki, a wygenerowała w...
W meczu Lechia Gdańsk - Piast Gliwice Szymon Grabowski otworzył w centrum defensywy ustawienie z I ligi,...
- Spotkają się ze sobą drużyny sąsiadujące w tabeli. Zdajemy sobie sprawę jak ważne jest to spotkanie....
Lechia Gdańsk w ostatnim meczu ligowym z Widzewem Łódź ponownie wyszła na prowadzenie jako pierwsza i nie...
- Każdy był poirytowany i zawiedziony, bo liczyliśmy na 3 punkty. Humor w szatni nie dopisywał, ale nie...